Hvordan dyrkes Double Impatiens

Hvordan dyrkes Double Impatiens

I Denne Artikel:

Dobbelt impatiens er populære for deres attraktive dobbeltblomster, der minder om miniatureroser. De fungerer bedst i beholdere frem for blomsterbed og kan vokse fra 6 til 24 tommer i højden afhængigt af sorten. De mest plantede sorter af dobbelt impatiens omfatter Confection serien, som har en mere kompakt vækst vane end andre sorter, og Rosette serien, der også er kendt som rosebud impatiens. Uanset type har dobbelt impatiens lignende pleje krav. De er lette at vokse enårige, der kun kræver minimal vedligeholdelse at trives i hele vækstsæsonen.

Transplantation dobbelt impatiens ind i haven i slutningen af ​​maj. Vælg et websted, der modtager direkte morgen sollys og delvis eftermiddag skygge. Spred et 2-tommers lag gødning over plantningsstedet, og brug en havegrønt til at indarbejde det i jorden for at øge frugtbarheden.

Spred et 1-tommers lag af mulch over jorden omkring dobbelt impatiens for at isolere rødderne og afværge væksten af ​​ukrudt. Begynd mulch ca 3 inches fra plantens bund for at give plads til vækst.

Vand dobbelt impatiens to gange om ugen i løbet af forår, sommer og efterår for at forhindre jordens udtørring helt. Spild ikke vand på løvet af dobbelt impatiens under vanding, da fugtige blade er mere modtagelige for svampeangreb.

Feed dobbelt impatiens ved hjælp af en afbalanceret 10-10-10 NPK-gødning en gang hver tredje uge, der begynder en måned efter plantningen. Læs producentens anvisninger for korrekt anvendelse og dosering af gødning.

Fjern blomsterne af dobbelt impatiens så snart de vil eller dø for at fremme yderligere blomstring senere i sæsonen. Afskær blomsterne så tæt på deres oprindelsessted som muligt for at minimere skade. Brug dine fingre eller tag de brugte blomster op med en saks.

Ting du skal bruge

  • Gødning
  • Have tiller
  • barkflis
  • Gødning

Tips

  • Space dobbelt impatiens 10 inches fra hinanden i haven for at give tilstrækkelig plads til vækst og for at forhindre crowding eller svampesygdomme.
  • Brug en tyk mulch som shredded cedarbark til dobbelt impatiens.

Advarsel

  • Reducer hyppigheden af ​​befrugtning, hvis blomsterproduktionen er lav, da overskydende kvælstof reducerer blomstringen.

Video Instruktioner: John Lennon and George Harrison on Transcendental Meditation - Beatles Interview.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar