Sådan dyrkes Crimini Svampe

Sådan dyrkes Crimini Svampe

I Denne Artikel:

Crimini og portobello svampe er forskellige størrelser af samme svampe.

Crimini svampe kan være sværere at dyrke hjemme end andre svampe. I modsætning til de fleste svampe vokser de på komposteret materiale og betragtes som en sekundær nedbryder til andre organismer, der først nedbryder sagen. Mange andre svampe vokser på døende eller dødt træ, og kan dyrkes på logfiler derhjemme. Portobello svampe er fuldvoksen crimini svampe. Når du starter din patch af crimini svampe, kan du lade nogle af dem blive vokset til at have portobello også.

Lav en blanding af kompost, der indeholder corncobs, halm eller hø i din kompostbakke. Sprøjt vand let over komposten i beholderen for at fugtige indholdet.

Vend din kompost med et kostbeslag hver dag. Fortsæt med at fugte komposten med vand. Tjek din kompost efter syv dage for at se om den holder vandet og er bøjeligt. Fortsæt med at nedbryde komposten i yderligere syv dage, hvis det ikke er tilfældet.

Spred komposten i en overdækket bagning skål. Varm det i ovnen ved 180 grader Fahrenheit i 30 minutter for at pasteurisere blandingen.

Bland gyden gennem kompostblandingen i en kasse eller spand, så halvdelen af ​​blandingen er gyde og halvdelen er din kompostblanding.

Bland lige dele kalksten og tørv. Spred 2 tommer af blandingen over gyden og kompostblandingen. Placer blandingen i et område, hvor temperaturen forbliver omkring 75 grader Fahrenheit med høj luftfugtighed og indirekte sollys for at stimulere frugt.

Mist blandingen hver dag med vand. Reducer vanding til to gange om ugen, når svampe begynder at dukke op efter 18 til 21 dage. Hold temperaturen mellem 59 og 64 grader Fahrenheit under frugtning.

Til crimini-svampe, høst dine svampe, når de er unge. Vent, indtil svampene bliver større, hvis du vil have portobello svampe. Din blanding vil producere tre til fem flere svampespyler.

Ting du skal bruge

  • Kompostblanding (corncobs, halm, hø)
  • Rengør kompostbakke
  • Spray vandflaske
  • Broom håndtag
  • Overdækket bageplade
  • Crimini gyde (blandet med korn eller flis)
  • Bin eller spand
  • Kalksten
  • Tørv

Video Instruktioner: 3000+ Common English Words with Pronunciation.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar