Sådan smøres en Cub Cadet LT1045

Sådan smøres en Cub Cadet LT1045

I Denne Artikel:

LT1045 er en lille boligplæne traktor, der er en del af Cub Cadet 1000-serien. Standard er en 20-hestekræfter, encylindret motor fremstillet af Kohler, et 46-tommers klippeaggregat og en hydrostatisk transmission med cruise control. Selv med moderne forbedringer og funktioner behøver en græs traktor stadig regelmæssig vedligeholdelse. Der er flere armaturer placeret i hele traktoren, der har brug for regelmæssig smøring for at holde alt i gang.

Sluk knivbladene ved at trykke på PTO-kontakten på højre side af instrumentbrættet. Sluk tændingsnøglen og tag den af ​​for at forhindre utilsigtet start. Indstil parkeringsbremsen.

Find fedtmonteringen på en af ​​forhjuls spindel konge stifter. Skub slangen af ​​en fedtpistol fyldt med universalfedt fast på fedtmonteringen, indtil den låses på plads. Pump grebet på grebspistolen mindst to gange, og træk derefter slangen ud af beslaget. Tør fedtrester ud af spindlen med en klud. Gentag denne procedure for at smøre beslaget på den modsatte spindel. Gentag denne procedure efter hver 25 timers traktoroperation.

Find fedtbeslagene på knudehjulets nav. Smør disse beslag på samme måde som spindlerne. Gentag denne procedure efter hver 25 timers traktoroperation.

Sænk klippeaggregatet til den laveste indstilling ved hjælp af dæksløftegrebet til højre for førersædet. Find fedtbeslagene på hver af de to klinge spindler oven på dækket. Smør disse beslag på samme måde; Brug dog en anden fedtpistol fyldt med nr. 2 multifunktions lithiumfedt. Pump fedtpistolens håndtag mindst to gange, eller hvor mange pumper det tager at sprede spindlen tilstrækkeligt. Overhold spindlerne til fedtdækning ofte og gentag denne procedure så ofte som nødvendigt.

Smør det hængslede punkt på drivsystemet, dækløftemekanismen og bremsekoblingen en gang om året med let olie.

Ting du skal bruge

  • Fedtpistol med universalfedt
  • Fedtpistol med nr. 2 universal litiumfedt
  • Let smøreolie
  • Klud

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar