Hvordan man spiser impatiens frø

Hvordan man spiser impatiens frø

I Denne Artikel:

Selv om nogle impatiens sorter kan dyrkes i solen, tilføjer de skygge-elskede sorter en blast af farve til en drabhave. Impatiens kan dyrkes indendørs eller udendørs og i plantager og hængende kurve. Plantet i masser kan du oprette et tæppe af flerfarvede impatiens i haven. Den årlige sort er lettere at vokse fra frø, så vælg det passende årlige frø til dine specifikke vækstbetingelser. Begynd at spire dine impatiens frø otte til 10 uger før den sidste frost. De første blomster skal blomstre inden for otte til 10 uger såning frøet.

Fyld en frøbakke med frøbegyndende pottemasse. Vand jorden godt og lad det dræne.

Så impatiens frø på jordens overflade. De har brug for lys for at spire, så dækker ikke frøene.

Placer frøbakken inde i plastikposen og fastgør den. Placer bakken oven på varmemåden, indstillet til 75 grader F, og flyt den til et rum, der modtager masser af lys.

Spiring bør forekomme inden for to uger. Når frøene spire, skal du fjerne bakken fra plastikposen.

Fjern bakken fra varmemåtte, når frøplanterne har deres første sæt af blade og plant i små plantegryder med tilstrækkelig dræning. Hold dem fugtige, men ikke soggede.

Hær ned impatiens frøplanter efter den sidste frost. Hærdning er en metode til gradvist at indføre planterne i det udendørs miljø. Flyt plantene til et beskyttet område i haven og lad dem være der i tre timer om dagen. Efter 3 dage begynder du at forlænge den periode, som kimplanterne forlades udenfor. Om 10 dage skal planterne være hårdfør nok til at blive plantet i haven.

Ting du skal bruge

  • Frøbakke med vandbakke nedenunder
  • Seed starter pottemix
  • Klar plastposen stor nok til at omslutte frøbakken
  • Opvarmning mĂĄtten
  • SmĂĄ plantepotter

Tip

  • Hvis du ikke har en varmemĂĄtte, kan du hjælpe frøene til at spire ved at placere den poserede planteskĂĄl 12 inches under et fluorescerende lys. Lyset skal forblive kontinuerligt i ca. 10 dage.

Video Instruktioner: John Lennon and George Harrison on Transcendental Meditation - Beatles Interview.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar