Hvordan man tørrer statice blomster

Hvordan man tørrer statice blomster

I Denne Artikel:

Statice blomsterklynger af små farverige blomster ser fint ud i tørrede blomsterarrangementer, kranse eller andre håndværksprojekter. Du kan vokse statice i din egen have eller købe den frisk på din lokale bonders marked. Når du forbereder dig til at tørre statice blomster, skal du vælge eller købe mere, end du tror, ​​du har brug for, da blomsterne vil krympe lidt, når de tørrer, og nogle blomster kan blive beskadiget.

Høst din statice, når den er i topblomstring, og alle blade er helt åbne. Saml ikke nogen statice, der er beskadiget eller insekt ridt. Prøv at høste om eftermiddagen, når morgenduggen er grundigt tørret.

Fjern bladene fra den nederste tredjedel af stilken med fingrene.

Bundle statice sammen i små buketter med fem til 10 stammer. Blomstrer ikke blomsterne, da det kan beskadige dem. Det er bedre at tørre statice i flere små bunker end i en stor bunke.

Bind stængerne løst sammen med en længde af snor eller garn, lige tæt nok til at holde buket sammen. Forlad den ene ende af snoren omkring 2 til 3 meter lang.

Hæng statuebuketten på hovedet af snoren i et mørkt afskåret sted, som et skab eller kælder. Undgå områder med gnavere, insekter eller andre dyreproblemer.

Tjek statuen efter en uge for at se, hvor tør det er. Da statice blomster er temmelig tørre til at begynde med, så prøv at bøje den meget nedre del af stammen. Tørre stængler vil snappe, mens friske stativer stængler vil bøjes.

Fjern statuen, når den er grundigt tør, og arranger den i en vas eller kransramme eller brug den i et andet håndværksprojekt. Hvis du ikke vil bruge din statice med det samme, skal du opbevare den i en papkasse indpakket meget løst i vævspapir.

Ting du skal bruge

  • Frisk statice
  • Haveskærer
  • String eller garn
  • Papkasse
  • Serviet

Video Instruktioner: The Man in the Iron Mask by Alexandre Dumas - Chapter 01A - The Prisoner (Part 1).

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar