Sådan opdages en vandlækage i en betonplade

Sådan opdages en vandlækage i en betonplade

I Denne Artikel:

En tæthed kan medføre en pludselig stigning i din vandregning.

Du tror måske ikke noget så harmløst som vand kan forårsage meget skade på noget så stærkt som konkret. En vandlækage kan imidlertid udløse alvorlige problemer i en betonplade. Hvis vand lækker og puljer under betonen, kan det gøre jorden ujævnt. Dette medfører hulrum og huler, som i sidste ende kan forårsage revner på overfladen. Og hvis du er i et fryse-tø-område, kan isen gøre din plade knæk og spænde, hvilket giver en ujævn overflade. Detekteringen af ​​vandlækage i eller omkring en betonplade er ret simpel og at fange dem tidligt vil forhindre fremtidige problemer.

Undersøg overfladen af ​​pladen. Beton er et porøst materiale, og eventuelle mørkede pletter, der virker våde, når der ikke har været nogen regn eller sne (eller hvis pladen er inde i hjemmet) indikerer, at vandet siver op fra under overfladen.

Gennemgå dine vand- og strømregninger og sammenlign dem med tidligere måneder. Hvis der er en pludselig stigning, kan det skyldes vandlækage.

Undersøg den nederste kant af pladen, hvis den er på en bakke eller en skråning. Hvis der lækker vand, vil det løbe ned ad bakke og svømme i nederste kant af pladen.

Kontrollér sprinklelinjer, som kører tæt eller under betonpladen regelmæssigt for brud eller lækager. Rutinekontrol af sprinklere sikrer, at du lækker tidligt nok til at forhindre skade på betonen.

Undersøg pladen for tegn på afvikling. Hvis pladen er skiftet eller faldet, er det muligt, at der er en pladeligning, især hvis jorden var godt komprimeret, inden cementet hældes.

Tip

  • Hvis hovedlinjen, der leverer dit hjem med vand, løber under din indkørsel, gangbro eller anden betonoverflade, kan det være en skyldes lækage. Du kan bestemme præcis, hvor under din beton linjen løber ved at lokalisere hovedvandslinjen i dit hus og lokalisere vandets hoved udenfor huset (typisk tæt på gaden). Kør en sting linje mellem de to punkter og mærke det med spray maling. Ved at knytte placeringen af ​​linjen kan du spare dig for at bryde ud og erstatte hele din beton.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar