Sådan Skær Hedge

Sådan Skær Hedge

I Denne Artikel:

For at opretholde en velformet hæk skal du beskære og træne det flittigt. Ideelt set bør du begynde at trimme dine hække til den ønskede form, når de stadig er unge. Den måde du går på at beskære en hække afhænger for det meste af sin alder. Unge hegn skæres anderledes end dem, der har nået tre år eller ældre. De rigtige værktøjer er også vigtige. Hvis du har mindre hække, kan du komme væk med at bruge loppers eller beskæresaks alene. Du skal dog investere i en god power trimmer for større hækninger, dog.

Skær alle grene tilbage halvdelen af ​​deres længde i løbet af første og andet år. Skær ikke hovedstammen, før hækkerne har nået deres ønskede fulde højde. Brug kraftige beskæresaks, loppers eller en power trimmer til at skære dine hække. Trim eviggrønne hække i efteråret eller foråret, før de nye skud optræder.

Skær dine hække for at gøre siderne skrå indad, når de går op, som en let afrundet trekantform. Du kan begynde denne formgivning i hækens tredje år. Dette forhindrer den nederste del af hækken fra at miste sine blade på grund af mangel på sollys.

Trim dine hække mindst en gang om året efter at de er fuldt vokset. Begynd ved at skære siderne og derefter gå videre til toppen.

Trim kun de nye skud hvert år, efter at du har oprettet den ønskede form. På denne måde opretholder du formen, samtidig med at du lokker flere knopper på det resterende træ for at udvikle og skaber en bushier hæk.

Tryk på hækets overflade med bagsiden af ​​en rake, når du er færdig med den tyngre klippe. Dette vil medvirke til at ryste eventuelle kviste, der kan foldes tilbage indad. Trim nogle kviste, der springer ud.

Ting du skal bruge

  • Hedges
  • Kraftige beskæresaks, loppers eller en power trimmer
  • Rive
  • Tunge handsker og sikkerhedsbriller (valgfrit)

Tips

  • For at lave lige stykker skal du binde en streng langs den ønskede skærelinje for at hjælpe dig.
  • Både privet og ikke-grønt hækker, der mister deres blade om vinteren, bør modtage størstedelen af ​​beskæring om vinteren. Gør nogen sekundær skæring i begyndelsen af ​​august.

Advarsler

  • Skær ikke hårdt ned visse typer af hække, såsom nåletræer. Du kan skade nåletræer ved at skære ned i det gamle træ.
  • Brug altid yderst forsigtighed, når du bruger strømklemmer. Brug også tunge handsker og sikkerhedsbriller.

Video Instruktioner: SÅDAN SLIBER DU EN SAVKLINGE.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar