Sådan skæres en betonblokmur til at installere en port

Sådan skæres en betonblokmur til at installere en port

I Denne Artikel:

Start kuttet ved at spore linjen med en cirkelsav.

At lave et snit i en betonblokvæg for at installere en port er fysisk vanskelig og kræver betydelig styrke til at udføre sikkert. En beton sav er tung, og den rækkevidde, der kræves til at skære gennem en væg, kræver, at du arbejder i en akavet vinkel. Brug stiger i stedet for at overgå. Få hjælp, hvis du har brug for det, og ikke har erfaring med at gøre denne slags tungt arbejde.

Mål bredden på porten, som du planlægger at installere, plus portens udvendige ramme, herunder clearanceplads til portlåsen og hængslerne. For en simpel port, skærer du væggen fra top til bund.

Markér den første lodrette linje på siden, hvor porten skal hængsles. Linj klippet op med enderne og centrene af en lodret kolonne af blokke, så du får et solidt ansigt til hængselsiden. Snap en kalklinie langs yderkanterne af enderne af blokkene, så du har den fulde tykkelse af blokken for styrke på indersiden af ​​åbningen.

Mål portens åbningsbredde øverst og nederst fra første linje og markér væggen. Strek kalklinjen mellem mærkerne øverst og nederst, og snap den anden linje. Gå til den anden side af væggen, måle og markere to lodrette kridtlinier på samme sted modsat de to første mærker. Du bliver nødt til at skære fra begge sider, fordi saven ikke skærer dybt nok til at gå hele vejen igennem.

Fastgør et friske karbid eller diamantimprægneret kniv til en bærbar beton sav. Vær sikker på, om du gør det selv, at du har overkroppen styrke til at håndtere savenes vægt. Få nogen til at hjælpe dig, der har erfaring med disse typer af sav, hvis du ikke gør det. Vedhæft et savkæde eller diamantimprægneret savblad til din cirkelsag.

Anbring beskyttelsesbriller og en støvmaske. Score kalklinierne med det cirkulære savblad for at give en lige, tomme dyb rille til beton savbladet at følge. Begynd nær toppen og sæt bunden af ​​betonsaven mod væggen. Tryk ned mod bunden og lav et skåret skåret ind i den scorede rille. Skær fra den oprindelige snit opad og skåret til toppen. Sæt ned en fod eller to og lav en anden stikkontakt og arbejd sporet opad for at møde bunden af ​​det første stykke. Fortsæt med at lave korte nedskæringer i retning mod bunden.

Skær den anden linje på samme side. Gå rundt og skær linjerne på bagsiden af ​​væggen. Når du skærer den sidste linje, skal du bruge slæden hammeren til at bryde løs øverste blokke og fjerne dem. Dette reducerer vægten på væggen nedenfor. Fjernelse af blokke, som du har klippet fri, forhindrer det frie vægafsnit i at overbalancere og falde på dig eller ødelægge væggen, mens du arbejder på de nedre snit.

Brug en hegn og mejsel til at rydde op eventuelle kanter, der er rynket eller brudt. Brug en slibemaskine med en slibeskive designet til beton til at glatte og rense kanterne. Hæld beton i blokkene nærmest klippet for at styrke væggen på begge sider af porten. Dette gør en robustere montering til porten. Brug en hånd trowel og mørtel blanding til at udfylde huller langs kantens kanter for at gøre en glat kant omkring portåbningen.

Ting du skal bruge

 • Målebånd
 • Kalklinje
 • Stige
 • Beton sav og karbid eller diamantimprægneret murværk savklinger.
 • Cirkelsav og karbid eller diamantimprægneret murværk savklinger.
 • Øjenbeskyttelse med fuld dækning
 • Åndedrætsværn eller hypoallergen støvmast
 • 10-pund slædehammer
 • Mallet
 • Betonmejsel

Advarsel

 • Brug altid fuld øjenbeskyttelse, ikke bare åbne sider og en støvmaske af høj kvalitet. Savning producerer masser af støv, der kan beskadige dine øjne og lunger.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar