Sådan Cure en betonblok og mørtel

Sådan Cure en betonblok og mørtel

I Denne Artikel:

Hærdning, udført korrekt, sikrer, at din beton og mørtel vokser så stærk som muligt. Det forekommer i to trin. For det første er den oprindelige hærdningsproces, som er hurtig. For det andet vokser beton- og mørtelforbindelserne krystaller, hvilket styrker dem. For at krystallerne skal vokse, har de brug for fugt i længere tid. En hærdningsforbindelse forhindrer fordampning og gør det muligt for cement eller mørtel at hærde. At vide, hvordan man anvender dette og hærder din beton hjælper det med at nå sit fulde potentiale og forhindrer de revner, der dannes uden hærdning.

Hæld betonen, og anvend mørtel på en dag uden stærke vind, hvis udendørs. Temperaturen i luften og betonen skal være over 40 grader Fahrenheit og under 80 grader Fahrenheit i mindst en uge efter hældning. Højere temperaturer kræver hurtigere påføring af hærdningsforbindelsen for at forhindre vandtab. Lavere temperaturer får vandet til at fryse og udvide, hvilket skaber revner i den nye beton.

Påfør en hærdende forbindelse til beton og mørtel med en håndspray umiddelbart efter at overfladevandet forsvinder. Dette forsegler vandet og giver krystallerne mulighed for at vokse. Påfør et tykt lag, der ikke efterlader noget område af betonen udsat for luften. Eventuelle hulrum tillader vand at fordampe.

Påfør en åndbar fugemasse til betonen, efter at hærdningsforbindelsen er tør, især hvis du bor i områder, der er udsat for frysende temperaturer. Når du køber, skal du sørge for, at etiketten angiver, at det er et åndbart tætningsmiddel. Dette udfylder rummene i betonen, hvilket forhindrer vand i at fylde disse rum, fryser og knækker betonen. Påfør tætningsmidlet med en malingsrulle.

Ting du skal bruge

  • Hærdende forbindelse
  • Håndspray
  • Åndbar tætningsmiddel
  • Malte rulle

Video Instruktioner: The Widowmaker - it could save your life ! #KnowYourScore #CAC.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar