Hvordan belægge blomster i harpiks

Hvordan belægge blomster i harpiks

I Denne Artikel:

Frisk blomst

Coating blomster i harpiks til at lave personlige tilbehør og hjem indretningsprodukter kræver tålmodighed og et par forsyninger fra håndværksbutikken. Processen indebærer at tørre blomsterne først, mens de opretholder deres tredimensionale form. Når fugtigheden er fjernet, kan du belægge blomstret med lag af polyesterharpiks. Vedhæft harpiksblandene til en stiftstøtte for at gøre en broach eller sy dem til en hoppe ring for at gøre en halskæde. Eller belæg de tørrede blomster og stilkene med harpiks for at lave et dekorativt blomsterarrangement til dit hjem.

Læg bunden af ​​en plastikbeholder med 2 til 3 tommer silicagel. Silikagel fjerner fugtigheden fra de friske blomster og tørrer dem uden at ændre formen af ​​blomsten. Silikagel er tilgængelig hos de fleste håndværkere og kan genbruges igen og igen.

Placer de friskskårne blomster oven på laget af silicagel. Rørformede blomster som tulipaner bør placeres med forsiden nedad; Platte blomster såsom pansies bør placeres med forsiden opad. Dæk blomsterne helt med mere silicagel. Tæt beholderen. Lad blomsterne sidde i fem dage.

Fjern blomsterne fra silicagel. Klip forsigtigt basen af ​​hvert blomst med en tøjstift.

Bland polyesterharpiksen med katalysatoren i overensstemmelse med emballagevejledningen.

Hold tøjstiften i den ene hånd og påfør en strøelse af blandet polyesterharpiks til blomsten med en kunstnerbørste. Belæg blomsten helt, og hvil derefter tøjstiften over toppen af ​​skudglasset. Lad harpiksen tørre på blomsten.

Gentag trin 5 for at overtage blomsten med harpiks til den ønskede tykkelse. Sørg for at lade harpiksen tørre helt mellem lagene.

Ting du skal bruge

  • Silicagel
  • Friske blomster
  • Plastbeholder med lĂĄg
  • Tøjstift
  • Shot glas
  • Kunstnerens børste
  • Polyesterharpiks

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar