Sådan rengøres gips i svømmebassiner

Sådan rengøres gips i svømmebassiner

I Denne Artikel:

Rengør gips i svømmebassiner

Den bedste måde at rengøre gips i puljer afhænger stort set af, hvor snavsede gipsoverfladen er, og hvad der har forårsaget snavs. Der er flere måder at rengøre gipset på, fra børstning til slibning til survaskning.

Brug den stive børste mindst to gange om ugen til at skrubbe poolens sider og gulv. Du behøver ikke såpe på børsten; børstningen vil gøre rengøringen. Dette forhindrer mange ting i at få fodfæste i din gips og derved reducere dit behov for at gå i fuld blæstfjernelse.

Påfør en bunke granuleret klor til eventuelle plettet pletter i gipset på gulvet i en fyldt pool. Dette vil hjælpe med at blegne eventuelle pletter ud. Brug nok til helt at dække pletten. Lad det være på plads, indtil det naturligt opløses og spredes.

Til vægge vil din poolforretning butik have en gel-type blegemiddel specielt designet til at klæbe til vægge.

Sand eventuelle resterende pletter med sandpapir.

Acid vaske puljen, hvis ingen af ​​ovenstående metoder virker. Afløb puljen, skrubber væggene med vand og hæld en blanding af syre og vand i et 50/50 forhold ned ad væggene. Skrub væggene med syren og skyll grundigt med en haveslange. Denne metode fjerner et tyndt lag af gips, og efterlader dig en ny overflade til at begynde med. For at undgå fremtidige problemer skal du regelmæssigt skrubbe dine vægge og gulv med en pensel.

Ting du skal bruge

  • Stiv børste på teleskopstang
  • Granulært klor
  • Slibeblok til puljer eller vådt / tørt sandpapir
  • Acid vask til puljer

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar