Sådan ændres en Recoil Starter forår på en lille Briggs Engine

Sådan ændres en Recoil Starter forår på en lille Briggs Engine

I Denne Artikel:

En af de mest almindelige motorer, der findes på push plæneklippere er Briggs og Stratton. De mest almindelige reparationer erstatter enten et startkabel eller udskifter returfjederen. Rekylfjederen trækker rebet tilbage om remskiven hver gang du trækker på reb. Når recoilfjederen går i stykker, vil tøjet bare hænge løs, når du trækker. Ved at ændre en recoil starterfjeder på den lille Briggs-motor, er det nødvendigt at fjerne tovet fra remskiven. Udskiftning rekyl fjedre er tilgængelige hos hjem forbedring centre og Briggs og Stratton forhandlere.

Træk tændrøret ud af tændrøret. Find og med en nøddriver fjern de tre skruer, der fastgør startkabelhuset til toppen af ​​Briggs og Stratton-motoren.

Løft startkabeldækslet fra toppen af ​​motoren. Find de flige, der fastgør tovskiven i indersiden af ​​dækslet. Bøj fligene op med et par nålestænger.

Løft remskiven ud af dækslet, så meget som startkablet tillader det. Der kan være et stykke metalspiralfjeder på bagsiden af ​​remskiven. Fjern den ødelagte rekylfjeder fra indersiden af ​​startkabelens dæksel.

Løsn startkabelens ende af remskiven, og træk startkablet ud af remskiven. Placer den nye rekylfjeder inde i startkabelens dæksel med indersiden mod midten metalfligen.

Sæt startkabelstrimlen over tilbagekoblingsfjederen, og fyld fanen på bagsiden af ​​remskiven med ydersiden af ​​fjederen. Det kan være nødvendigt at jiggle remskiven lidt frem og tilbage, indtil fjederslutningen går i indgreb med tappen på remskiven.

Tryk på remskiverne tilbage over remskiven med nålestangen. Drej remskiven mod uret for at vinde recylfjederen. Fortsæt med at rotere, indtil remskiven ikke roterer. Klem remskiven forsvarligt til startdækslet med et par skruer for at forhindre, at fjederen løber af, mens du starter startkabel.

Sæt enden af ​​startkablet igennem hullet på ydersiden af ​​dækslet og ind i hullet gennem remskiven. Tag fat i enden af ​​rebet inde i starthjulets hul med et par nålestænger for at trække enden igennem.

Bind enden af ​​rebet, og træk tovet for at trykke den bundet ende mod remskiven. Hold rebet fra ydersiden af ​​dækslet med en hånd, og løsn skruerne. Slip langsomt dit greb på rebet, så recoilfjederen kan spole rebet rundt om remskiven.

Placer starthuset over toppen af ​​motoren og fastgør med skruerne. Skub tændrørets ende over tændrøret.

Ting du skal bruge

  • Nut driver
  • Nåle næse tænger
  • Udskiftning rekyl fjeder
  • Visgreb

Video Instruktioner: Sådan laver du service på din plæneklipper med Briggs & Stratton motor OBS der er undertekster!.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar