Sådan plejer du grædende kærlighedsgræs

Sådan plejer du grædende kærlighedsgræs

I Denne Artikel:

Almindelig kendt som afrikansk kærlighed græs, grædende græs græs (Eragrostis curvula) er et tørke tolerant staude græs bruges til erosion kontrol langs bakker og motorveje. Den dybe grønne, prydplæne græs danner tætte klumper, der måler 12 inches lang og 24 til 36 inches bred. Native til det sydlige Afrika, græsset er tilpasset til varme somre og milde vintre, hvorfor det trives i USA's Department of Agriculture hårdhed zoner 7 til 10. Giv ornamentale græs en 3-by-3-fods plads, så det fylder den med sin karakteristiske "grædende" eller hængende form og fint tekstureret løv.

Trin 1

Voks grædende græs i drænet jord med fuld solbeskyttelse. Løs jorden før spredning af 3 til 5 pund græsfrø pr. 1.000 kvadratmeter jord. Dæk frøene let for at hjælpe spiring - højst 1/4-tommer i siltlaksjord eller 1/2 til 1 tommer i sandjord.

Trin 2

Vand sædbunden regelmæssigt i den første måned efter plantningen for at holde jorden jævn fugtig mest af tiden. Herefter giver græsset 1 tommer vand hver uge, medmindre det suppleres med nedbør.

Trin 3

Beskyt prydet græs fra husdyr, der finder det smagfuldt. Hvis græsset er modtageligt for græsning af husdyr, skal du overveje at omslutte området i et træ- og trådgærde. Hold hegnet 6 meter højt og brug høj-træk eller tærnet ledninger for at holde dyrene ude.

Trin 4

Opdel grædende græs hvert tredje til fire år for at forhindre dem i at dø ud i midten. Reducer det foregående års vækst ned til 6 til 8 tommer med saks. Bestem, hvor mange klumper du vil opdele græsset i, afhængigt af størrelsen, så hver har sine egne rødder og græsblad. Grave klumpen ud af jorden for at afsløre sine rødder. Skær gennem rødderne for at dividere klumpen i mindre sektioner og transplantere dem til andre dele af gården.

Ting du skal bruge

  • Tiller
  • Dråbevandingssystem
  • Træ og tråd hegn
  • Skovl
  • Beskæring af skær

Tips

  • Grædende kærlighed græs vokser som en årlig i nordlige dele af USA.
  • Selv om det foretrækker frugtbar jord, vokser ornamental græs også i ufrugtbare jordbund. Hvis plantning af frø, til jorden til en dybde på 6 inches for at løsne komprimerede mounds. Du kan plante krybende kærlighed græs, når faren for alvorlig frost er overstået, og jorden er brugbar eller når som helst om sommeren.
  • Ved vanding af grædende kærlighedsgræs skal du bruge et drypvandingssystem, der giver vand direkte til rødderne og dermed reducerer affald og risikoen for, at løvsygdomme udvikler sig på grund af våde blade.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar