SĂĄdan plejer du Outdoor Gardenias

SĂĄdan plejer du Outdoor Gardenias

I Denne Artikel:

Gardenia planter er kendt for deres signatur duft.

Producerende duftende, cremet hvide blomster, gardenia planten er et glimrende supplement til alles hjem eller have. Den voksformede, busklignende plante bruges ofte til parfume dufter og kropsplejeprodukter. På grund af deres evne til at modstå vejr, skadedyr og sygdom, er gardenia planter ofte eftertragtede af gartnere i hele USA. Du kan med succes passe til dine udendørs gardenia planter og fylde din have med den forfriskende duft og tilstedeværelsen af ​​gardenia.

Plant gardenia planten udendørs i et område, der modtager delvis sollys hele dagen. Gardenia planter vokser bedst i jord, der har et højt fugtindhold og er rig på næringsstoffer. Gardenia planterne skal plantes 60 til 90 inches fra hinanden for at give plads til god vækst.

Påfør et tykt lag af mulch ca. 6 til 8 inches dybt omkring bunden af ​​gardenia planten. Mulch vil hjælpe med at forhindre ukrudtsvækst omkring planten.

Vand Gardenia planten afhængigt af mængden af ​​regn, du modtager i dit område. Jorden omkring gardenia skal føle fugtig at røre ved, men ikke gennemvædet. På grund af gardenias tykke blade og woody stængler, kræver planten rigeligt vand.

Tilsæt en vandopløselig gødning til dine vandingssessioner hver anden vanding. Gødningen vil hjælpe med at opretholde passende næringsstoffer til planten. Du kan købe en vandopløselig gødning på dit lokale stormagasin eller en have specialbutik.

Prune Gardenia planten en gang om året i løbet af den sene vinter. På grund af årstiden risikerer du ikke at skade planten. Prune bort eventuelle døde, brunende eller syge grene fra planten. Klip væk alle høje, overgroede grene af gardenia. Denne beskæring vil tillade, at de rigtige næringsstoffer cirkuleres i hele planten, hvilket giver mulighed for optimal vækst næste vækstsæson.

Ting du skal bruge

  • Gardenia plante
  • barkflis
  • Vand
  • Vandopløselig gødning
  • Beskæring af skær

Video Instruktioner: The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Hand / Head / House Episodes.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar