SĂĄdan plejer du Candytuft

SĂĄdan plejer du Candytuft

I Denne Artikel:

Candytuft planter kan nå en fod i højden.

Candytuft er en genus af eviggrønne, blomstrende stauder, der tilhører sennepfamilien. Slægten består af flere forskellige urter og buske, som alle er hjemmehørende i Asien, Europa og Afrika. Candytuft blomster blomstrer i løbet af foråret og sommeren og er hvide i farve. De vokser typisk til omkring en fod i højden, men kan beskæres for at opretholde endnu mindre størrelser. Candytuft er et lavvedligeholdelsesanlæg, der kræver lidt pleje at trives i de mest tempererede områder.

Vælg en planteplads, der modtager omkring otte timer fuld sollys hver dag og er delvist beskyttet mod vinden. Brug en spade til at arbejde rottet kompost i jorden før plantning for at øge dræning og frugtbarhed.

Vand candytuft to gange om ugen, indtil det bliver etableret i jorden. Reducer vanding til en gang om ugen i løbet af foråret og sommeren, og hver anden uge om efteråret og vinteren.

Foder candytuft planter en gang om året ved hjælp af en høj fosforgødning med 5-10-5 NPK eller lignende. Påfør i det tidlige forår og følg producentens anvisninger for korrekt dosering og vand grundigt lige efter påføring.

Påfør ca. 2 tommer mulch til jorden omkring Candytuft i efteråret, lige før den første frost. Dette vil isolere jorden og forhindre rødderne i at tage så meget skade under optøning og frysning.

Skær candytuft planter tilbage med omkring 3 inches umiddelbart efter blomstringen er afsluttet. Dette vil holde planterne kompakte og kontrollerede uden at forårsage skade. De vil vokse tilbage efter flere uger og give endnu flere blomster næste forår.

Ting du skal bruge

  • spade
  • Kompost
  • Gødning
  • barkflis

Tip

  • Evergreen boughs anbefales til isolering af candytuft planter om vinteren, og vil ikke forringes sĂĄ hurtigt som andre mulches.

Advarsel

  • Candytuft er ekstremt modtagelig for rodrot, og bør aldrig fĂĄ lov til at sidde i blød jord i nogen tid.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar