Sådan køber du et badekar

Sådan køber du et badekar

I Denne Artikel:

En karbadforing er en tynd plader, der vil skjule revner, pletter og andre ufuldkommenheder. Det er en hurtig løsning på et problem, der i sidste ende skal løses ved ombygning eller refinishing. En badekarforing forhindrer dig i at fjerne og udskifte dit nuværende kar og det kan vare i flere år. Acrylforbindelser anvendes mest i badekar på grund af deres holdbarhed.

Bestem om dit badekar virkelig har brug for en liner. Hvis badekaret har flere revner, pletter, misfarvning og skimmel, så skal du have en liner. Før du installerer den nye liner, skal den gamle eller originale badekarforing fjernes. Dette kan medføre yderligere skader på badekarret. Derfor vil du kun få en anden liner, hvis badekaret er i dårlig nok form til at erstatte liner, men i god nok form at holde.

Gå til en lokal hardware butik. De fleste store hardwareforretninger som Home Depot og Lowes vil sælge og installere badekarlinere.

Se online for en badekarforing. Der er flere virksomheder, der sælger badekar liners online som smukke finish og mirakel metode. Du kan installere liner selv eller betale en professionel til at installere liner.

Vælg en liner, der passer til badekarets farve eller indretningen af ​​badeværelset.

Tip

  • Tub liners fælde vand og efter flere år bliver du nødt til at ombygge dit badekar.

Video Instruktioner: Opel ADAM Soapbox prøvekøres af Peter Falktoft og Esben Bjerre | Opel Danmark.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar