Hvordan reproducerer blomsterløg?

Hvordan reproducerer blomsterløg?

I Denne Artikel:

Vegetativ vækst

Uanset om du har løg, jordstængler, knolde eller knolde, har mange plantearter, der vokser fra en underjordisk lagringsenhed, mulighed for at formere sig eller reproducere sig selv under jorden, udelukkende ved vegetativ vækst eller kloning. Mens mange af disse samme planter også kan dyrkes af det frø, de producerer, er vegetativ pærevækst den hurtigere og mere robuste metode til reproduktion af planten.

Bulblets eller Offset Bulbs

Vegetativ gengivelse i pærer har tendens til at præsentere sig på to måder. Den første er, når små pærer vokser halvt fastgjort til forældrepæren, så de er forbundet på samme rodplade i bunden af ​​pæren. Den anden måde producerer halvt-lette pærer, der koloniserer ud af knolte rødder fra forældrene, men er ikke forbundet i en masse. Hver af disse typer af pærer vil vokse og modnes over successive årstider.

Opdele reproducerede løg

Løg, der har gengivet og naturaliseret i en have eller et landskab, kan blive overfyldte over tid med lidt jord mellem dem. Dette kan hindre løgens sundhed og blomstrende præstationer. Kolonier af reproducerede pærer kan let graves op og skilles fra hinanden og derefter genplantes med større intervaller for at give dem plads til at vokse og dække en bredere jordgrave, når de er i blomst. Disse opdelte pærer bliver igen modne og smider endnu flere pærer. Løg kan også graves op og bruges i containere, gives væk eller sælges kommercielt.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar