Hjem Remedy for at fjerne olie pletter fra beton

Hjem Remedy for at fjerne olie pletter fra beton

I Denne Artikel:

En lækker bil vil efterlade olie på betonflader.

Concrete garagegulve og indkørsler absorberer enhver form for væske spildt eller faldt på deres overflade, herunder olie. Friske olieudslip er lettere at rengøre end ældre spild, fordi du har tid til at absorbere olien, men det er muligt at rengøre uanset hvor lang tid olien er der.

Cleaners

Ovnrenser fungerer godt for at fjerne ældre oliefletter, da den når forbi betongens øverste lag. Til friske olieudslip skal du bruge en parabol såpe, der er designet til at skære gennem fedt og ledningsvand.

Rengøringsmetode

Til ovnrenseren anbringes et tyndt lag af rengøringsmiddelet på toppen af ​​pletten, dækkes med en tarp og venter 24 timer. Til nyere pletter skal du anvende parabol såpe og hæld en lille mængde vand på toppen. Sæt forsigtigt sæbe i en skum og skyll med ferskvand.

Overvejelser

Hvis oliefarven er frisk, skal du anvende kattepap eller savsmuld over det, som absorberer olien. Sæt savsmuld væk og rengør derefter. For ældre eller tørrede pletter, rengør som anvist og brug derefter kattepap eller savsmuld til at absorbere væsken.

Video Instruktioner: How Russia Deals With Migrants - You Don't Wanna Go There.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar