Grass stiklinger: taske eller ikke til taske?

Grass stiklinger: taske eller ikke til taske?

I Denne Artikel:

Græsklipp indeholder vigtige plantenæringsstoffer, der er spildt, når du pose dem.

Mange husejere kæmper med beslutningen om, hvorvidt de skal have poseudklip. På den ene side holder baggræsslåget din græsplæne ren og ren. Dette er fristende, men i de fleste situationer er det rigtige svar at forlade udklip på plænen. Bagning af dine græsklipper giver ikke kun arbejde til dig, det skaber affald og fjerner det, der kan være et vigtigt element i en sund og blomstrende græsplæne.

Reducer affald

Når du pose dine græsklipper, skal du enten kompostere dem eller affald dem, hvilket gør affaldet affaldsmateriale. Dette er et problem, fordi som græsklipper nedbrydes i lossepladser, er de næringsstoffer, de indeholder, ikke længere gavnlige. I stedet bidrager de til forurening af grundvand og deponering af perkolat. Ifølge Idaho Universitet kan græsklipper omfatte op til 20 procent af det faste affald, der sendes til lossepladser på årsbasis, så affald af græsklipper reducerer også værdifuldt deponeringsrum.

Naturlig kilde til kvælstof

Græsklippinger indeholder ca. 4 procent nitrogen, 0,5 procent fosfor og 2 procent kalium, rapporterer University of Idaho. De indeholder også sporstoffer af andre vigtige plantenæringsstoffer. Forskning, der studerer næringsstoffer i græsklipper, har vist at ved at forlade dem på din græsplæne, kan du levere 25 procent af græsplænenes samlede ernæringsbehov. Når du forlader græsklippet på din græsplæne, giver du dit græs en naturlig nitrogenkilde. Efterhånden som de nedbrydes klipper filteret ned til jorden og nedbrydes inden for få uger, og fodrer ikke kun dit græs, men også jordorganismer. Græsskæringer, der er tilbage på plænen, tilfører også næringsstoffer og organisk materiale til jorden, hvilket hjælper med at forbedre strukturen og øger dens frugtbarhed.

Udklip og Thatch

Mange tror, ​​at efterladning af græsklipp på din græsplæne vil bidrage til væksten af ​​stråtak, som er et lag af levende og dødt organisk materiale, der udvikler sig mellem jorden og plantens bund. De plantedele, der bidrager til ristning, er imidlertid rødder, rhizomer og græsstolons. Græsskæringer bidrager ikke til strå, fordi de ikke indeholder meget lignin og nedbrydes hurtigt. Thatch er normalt forårsaget af overfertilisering og overvanding.

NĂĄr du skal bage

Der er nogle situationer, hvor bagging din græs klip er bedre end at lade dem på din græsplæne. Hvis der er tegn på sygdom, såsom slimede vækst eller misfarvning, skal du afhente afklippene for at undgå at sprede sygdommen. Hvis græsklipperne er for lange til hurtigt at filtrere ned til jorden, kan du også gerne posere dem for at undgå uinteressante klumper og spore udskæringerne indendørs. I dette tilfælde skal du pose klip og anvende et 1-tommers tykt lag af udskæringer omkring prydplanter. Du kan også inkorporere græsklipper direkte i havejorden, der arbejder omkring 2 til 3 tommer klip til en jorddybde på 6 til 12 tommer. Du kan også tilføje græsklipp til din kompost. Kompost bunker varme hurtigt efter at græsklippene er tilsat, hvilket resulterer i højere bunke temperaturer, der dræber ukrudtsfrø og sygdom. Græsklipp skal dog ikke udgøre mere end halvdelen af ​​volumenet af din kompostbunke. Drej udskæringerne ind i bunken inden for 24 timer efter at have tilføjet dem.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar