Georgia Planter

Georgia Planter

I Denne Artikel:

Kølesæsonen og de varme sæsongræs vokser til græsplæner i Georgien.

Den bedste tid til at plante græs i Georgien

Det varme, tempererede klima i Georgien omfatter både en cool fra spring til forår og en dybt varm og fugtig sommer. Mange græstyper er egnede til en Georgia græsplæne, hver med fordele og ulemper baseret på din jord og vedligeholdelsesbehov.

typer

I det nordlige Georgien er der et acceptabelt græsplæne i det høje svinggræs Andre steder dominerer varmesæsongræsser som zoysia græs, med St. Augustine græs, tusindårsgræs og Bermuda græs bliver mere udbredt længere sydpå.

Tidsramme

Det bedste tidspunkt for såning feskue at etablere en ny græsplæne er september og oktober. Det kan overseedes på græsplæner i de varme sæsoner for at give grønt om vinteren, når det varme sæsongræs er sovende og brunt. Fælles Bermuda græs er sået fra frø i maj, når temperaturen er varm.

Overvejelser

De fleste varmesæson græs er vokset fra kvist, stik eller skåret frø snarere end frø. Varmesæsongræs er hurtigst etableret i maj og juni, når luft- og jordtemperaturerne er varme og sæsonbestemt regn er rigeligt.

Det bedste græsfrø i Georgien

Det bedste græsfrø at plante i Georgien varierer efter region. Ifølge University of Georgia, skyggefulde områder, såsom dele af det sydlige Georgien, gør det godt med St. Augustine græs. Tallskrue er bedst i sunnierregioner, ligesom meget af Atlanta.

SĂĄdan Prune Gardenias i Georgien

Vent, indtil din busk er færdig med at blomstre for sæsonen. I de fleste områder i Georgien vil det være slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni. Beskæring på dette tidspunkt vil tillade den nye vækst, der spirer efter beskæring at modne nok til at overleve den første frost. Denne tidsplan opfordrer også til maksimal blomstrer i den følgende sæson.

Stand tilbage fra din plante for at vurdere, hvordan dens overordnede form kan forbedres, og hvor godt den aktuelle størrelse virker i landskabet. Modstå trangen til at overprune. De fleste bredbladede stedsegrønne buske kræver meget lidt beskæring, og nogle gardenia-dyrkere begrænser beskæring til en gang hvert par år.

Ved hjælp af håndskæresaks skal du foretage de selektive nedskæringer, der er nødvendige for at reducere størrelsen af ​​din gardenia eller forfinne sin form. Sørg for, at dine skær er skarpe, og tag rene skær i en 45 grader vinkel. Det bedste sted på en gren til at lave et snit er lige over en anden solid skud.

Hvis din gardenia er blevet forsømt eller overgroet, kan det være nødvendigt at beskære mere aggressivt. Brug lange håndterede lopper til at tynde udvalgte store grene, hvis det er nødvendigt.

Hvordan man plante efterĂĄr blomster i georgien

Opbryd jorden for din vinterblomstring ved at indsætte en spade i jorden til en dybde på 8 tommer. Løsn jorden ved at arbejde spaden frem og tilbage.

Fjern eventuelle sten, pinde, rusk og rester af gamle planter og rødder fra plantesengen med en rake.

Spred tørvemos over sengen i et 4-tommers lag, og bland derefter ind i jorden ved hjælp af raken.

Grave huller, der er dobbelt så dybe som frøets diameter på det bredeste punkt. Plante frø og dække med jord.

Vand blomsterne, indtil rødderne bliver etableret. Jordbunden skal forblive så våd som en udbredt svamp. Kontroller jorden en gang om ugen i din have. Vinterhaverne har brug for vand sjældnere end sommerhave.

Hvordan man dyrker græs om vinteren i georgiske græsgange

Ryt dit græs med en stråtag for at fjerne så meget af det døde rist som muligt.

Fyld en frøspreder med vinterrygræsfrø og spred den over græsset jævnt med ca. 20 lbs. af frø pr. acre. Spred ragræsfrøene ca. tre uger før gennemsnittet for den første frost i dit område.

Fyld en gødningsspreder med ukrudtsfri gødning, og spred gødningen jævnt over frøene ca. 1/4 tommer dybt.

Stænk området grundigt med vand, og læg mindst 1 tommer vand på græsset med den første vanding.

Hold græsset fugtigt, men ikke blødt i de næste 21 dage, vanding, når det er nødvendigt. Hvis græsset skal klippes, skal du vente til ruget er 4 tommer højt og klippe ved 3 tommer. Rugen vil dø tilbage, når varmt sommervejr kommer.

Hvornår skal man befrugte blåbærbøsninger i Sydøst Georgien?

Gød blåbær buske to gange om året i Sydøst Georgien.

Gød blåbær buske i Sydøst Georgien i marts og juli med en ounce pr. Fods plantehøjde, op til otte ounces pr. Plante. Brug 12-4-8 gødning på områder med højt indhold af fosfor eller 10-10-10 gødning på områder med et medium til lavt indhold af fosfor.

Den bedste tid til at lægge græsfrø i Syd Georgien

Græsser, der passer til det sydlige Georgien, omfatter bermuda græs, tæppe græs og tusindgræs græs. Den bedste tid til at så frø i det sydlige Georgien er i foråret, efter at nogen risiko for frost er gået. Optimalt skal jordtemperaturerne være over 70 grader Fahrenheit.

Video Instruktioner: Chris Sayer Feat Georgia Planter - Hold Yuh Remix.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar