Have Design

Have Design

I Denne Artikel:

Vrider en betonfinish

Hvordan man designer et nyt landskab

Hvordan man designer din drøm haven

Hvordan man designer en skyggehave

SĂĄdan Swirl En Beton Finish

Der er lidt kunstnerisk talent i os alle. At designe dit eget brugerdefinerede design er ikke så svært, som du måske tror. Jeg vil vise dig hvordan.

Der er mange måder at få din betonoverflade til at få en signaturfinish. En måde er at gøre en hvirvel type finish. Du kan også tilføje farve til din beton for at give det lidt mere af din egen personlige flair. Lad os se, hvordan man laver en hvirvel type betonfinish.

Tag din trowel og tip det lidt til sin side. Med andre ord skal du bare bruge kanten af ​​din trowel til at lave dit hvirvel design.

Arbejd trowel let for at undgå at grave ind i betonen for dybt. Sørg for at du ikke graver kanten af ​​trowel i betonen også.

Lav ikke ensartet mønster. Bare lav tilfældige mønstre for et virvelkig udseende til din beton. Lav sammenlåsningsbuer i betonen. Glem ikke at teksturere dine kanter for at få et ensartet udseende.

Fortsæt dette i næste afsnit for at holde dit tema af tilfældige hvirvler gå. Nu lader du det tørre og du er færdig.

Hvordan man designer en havevej

Hvordan man designer en kirkegĂĄrd

Kirkens haver er til bøn og meditation.

En kirke er et sted for bøn og meditation. Du kan tilføje et dybere niveau af sindsro til din bønstid ved at nyde naturens seværdigheder og lyde, når du opretter en kirkegård. Disse tips hjælper dig med at designe en have. Selv en kirke med begrænset ekstra plads kan skære et pænt bønnehjørne til sine sognebørn ved at bruge mindst et par af disse designideer.

Sådan vælger du træer

Hvordan man designer en indkørsel

Skitsere en skaleret luftfoto af din ejendom.

Se placering og layout af mulige indkøringsforhold.

Skits et par ideer, mønstre eller designs. Kig efter inspiration i de nyeste hjemmagasiner, eller søg råd fra en professionel til et skarpt og unikt udseende.

Tag mål for den firkantede optagelse, du skal færdiggøre din indkørsel.

Beslut om materialer. Selv om beton og asfalt er de traditionelle medieformater, er der nu mange muligheder for at lave dit eget indkøringsdesign.

Prøv konkrete materialer såsom stemplet beton, betongravering, eksponerede aggregater, farvet beton, savet eller rillet mønster, betonpletter eller sammenlåsning af betonplader.

Arranger at fjerne gamle indkørsel. Tag den gamle beton ud med en jackhammer og tag den ud i en stor dumpster.

Start med den rigtigt forberedte undergrad. Undergraden skal komprimeres og skal være ensartet og jævn tykkelse. En typisk indkørsel er 4 "tyk konsekvent.

Sørg for, at leddene er korrekt placeret i dit design.

Planlæg for korrekt dræning. Betonen skal hælde 1/4 "pr. Løbende fod væk fra huset.

Kortlægge placeringen af ​​forstærkninger. Forstærkninger kan være trådnet eller stålstænger anbragt i et webbed mønster.

Glem ikke at forbedre din designede indkørsel med omgivende accenter af hegn, sten, buske eller blomster.

Hvordan man designer en salathave

SĂĄdan Design My Backyard Online

Se dit baggård design før du begynder at handle.

Trin 1

Søg baggård design ideer fra online indretning og have websteder. Når du har fundet nogle, som du kan lide, skal du udskrive dem og bruge dem som reference.

Trin 2

Design dit dæk med et program som Deck Visualizer fra DIYonline.com. Når du har navngivet dit produkt og oprettet et medlemskab, giver det dig fri adgang til dens dækdesignværktøjer.

Trin 3

Tag billeder af din baggård, eller kopier og indsæt dem, du har oprettet i Deck Visualizer. Hvis du planlægger at omstrukturere flere områder, vil du gerne tage individuelle billeder af disse mellemrum.

Trin 4

Log pĂĄ showoff.com og klik pĂĄ fanen "Visualizer" i navigationslinjen. Du skal logge ind eller oprette en konto. Upload billederne af din baggĂĄrd til webstedet.

Trin 5

Klik på fanen "Kategori" nederst til højre på skærmen. Vælg den kategori af varer, du vil sætte i din baggård. Klik på det produkt, du vil tilføje.

Trin 6

Størr varen til målestok. Fortsæt med at tilføje nye varer, indtil du føler, at din baggård er færdig.

Hvordan man designer en pocket garden

Undersøg din ejendom - stor eller lille - for at finde den perfekte lomme. Kig efter huller og kroge, der vil holde mindst 1 c. jord i sol eller skygge.

Fyld ethvert dødt rum med en lommehave. Brug revner i vægge, fortovehuller og mellemrum mellem trærødder, terrassetræer og stepping stones.

Se ned den sparsomme plads mellem huse og visualisere en have. Stak op klipper og beton murbrokker til at bygge en grotte, sĂĄ plante i den.

Se en lommestue som et knudepunkt, eller gør det til en skjult overraskelse langs en havevej eller bag en busk.

Beslut dig, hvor du skal lægge lommen og vurdere dens vækstbetingelser. Tilsæt kompost til sprækkerne og lav en simpel tegning af plantepladsen.

Få haven til at tegne et arbejdsredskab - måle mellemrummet og plotte dem på grafpapir. Så bemærk hvor solen og skyggen er og markere det også.

Forestil lommen med planter. Skitse en kombination af oprejst, efterfølgende og blomstrende planter. Kun en af ​​dem kan gøre en god start.

Tjek de mindste planter i planteskolen - alpiner, dværg sorter, succulenter og små løg. Hvis det kan vokse til modenhed i en 4-tommer pot, overvej det.

Brug hvad der er til at personliggøre dit design. Planlæg for farve og tekstur kontraster mellem dine planter og overfladerne, der omgiver lommen.

Video Instruktioner: Grønt Havedesign - Fra havedrøm til haveplan.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar