Forever Plant Planting Instruktioner

Forever Plant Planting Instruktioner

I Denne Artikel:

Den levende for evigt plante eller Allegheny stonecrop (Sedum telephioides) er en succulent, der er meget tørke-tolerant og har små hvide eller lilla lyserøde blomster i løbet af efteråret. Det er svært at USDA gartnerier 5 og varmere. Det vokser vildt i meget af det østlige USA og har en enestående vane, da den danner clamshell-lignende rosetter, før de vokser i en 6 til 8-tommer høj plante. Planten kan regenerere fra små dele af planten og vokse i forstyrrede områder af landet, som langs veje og rock outcroppings.

Find et område i haven, der er godt drænet, hvor solen skinner mellem fire og seks timer hver dag. Morgen sol eksponering er bedst. Selvom den levende-evige plante er en saftig og tørke-tolerant, vokser den bedre i tør skygge end et tørt sted med hele dagen sol.

Grav et hul med den lille have spade bred nok til at rumme roden base af den levende for evigt plante du plantning. Du behøver ikke at tilføje kompost eller gødning til planthullet, fordi den levende for evigt plante vil vokse i indfødt jord.

Plant den levende for evigt plante i planteshullet på samme niveau, som det tidligere var plantet og genopfyld hullet med indfødt jord, og tilsæt lidt vand ind i plantagehullet samtidig for at eliminere dannelsen af ​​eventuelle luftlommer. Tamp let ned jorden for at sikre planten i jorden.

Spred et 1/2-tommers lag af mulch omkring grundpladen af ​​den nye plante, så jorden forbliver jævnt fugtig, men ikke våd. Tilsæt vand over mulch og ny plantning for at bosætte planten i sin nye placering.

Ting du skal bruge

  • Levende for evigt plante
  • Lille haven spade
  • Vandkilde
  • barkflis

Tip

  • Den levende for evigt plante reagerer godt pĂĄ en lejlighedsvis anvendelse af vandopløselig gødning.

Video Instruktioner: How to grow Green Giant Thuja (Arborvitae) with detailed description.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar