Blomstrende liste

Blomstrende liste

I Denne Artikel:

Forår-blomstrende tulipaner

Blomstrende planter er rygraden i de fleste havedesigner og kan være flerårige, årlige eller toårige. Fordi forskellige blomstrende planter blomstrer på forskellige tidspunkter af året, kan du oprette et havedesign, som blomstrer hele året rundt, begynder med krokus i den tidlige vinter og slutter med vinterblomstrende camellier.

stauder

daylilies

Stauder vokser og blomstrer i mange årstider, efter at de er lagt i haven. De kan være stedsegrønne, såsom camellier, eller miste deres blade og dø tilbage om vinteren, såsom salvia. Salvia, der også er kendt som almindelig salvie, har massive, høje, spikede blomster, der vokser i nuancer af blues og lavenders til rød og hvid. Dianthus "Bewitched" er en blomstrende flerårig, der har babyrosa kronblade med en magenta ring rundt om dem. Det er 8 inches i højden og gør en god grænseblomst eller tilsætning til en stenhave. Alle dianthus sorter har sølvfarvet løv og en krydret duft. Daylilies er blomstrende stauder, der også er tørke-tolerante. Deres lyse trompetformede blomster kommer i farver fra orange til maroon til gul. Propagate daylilies ved root division hver tredje til fire år.

sæsonfisk

Calendula

Årgang er de blomstrende planter, som oftest lyser sommerhave. Deres farver er intense om sommeren, og planterne varer kun i en sæson. Blomstrende årranter omfatter zinnia, morgenfruer, kosmos, ageratum, bachelor knapper og petunia. Kalendere kaldes nogle gange pottenblomster. De blomstre hele sommeren i guld, rød og gul. Periwinkle kan blomstre i delvis skygge og kommer i farver lige fra pink til hvid til abrikos. Det er en kompakt plante, der vokser til 18 inches i højden og har massive blomstrende vaner. Vælg årranger som blomstrende planter, hvor du vil have et blomstrende område med intens farve til sommeren. Find seks pakker og halvlejligheder af enårige på havecentre, der begynder i midten af ​​foråret.

biennaler

Hollyhock

Biennaler tager to år at afslutte deres livscyklus. I løbet af den første sæson anvender anlægget sin energi til grøn vækst, og blomsterne blomstrer oftest i anden sæson. Foxglove er en velkendt toårig blomstrende plante. "Camelot Rose" -kultivaren har høje, statelige pigge af trompetformede lyserøde blomster med rødbrune pletter i halsen. Verbena, hollyhock og aften primrose er også toårige blomstrende planter. Hollyhock, der har mere end 60 sorter, vokser 6 til 8 fod i højden. Det er bedst brugt som en baggrundsblandende plante i en gammeldags have eller til en engelsk-cottage-garden look. Hollyhock reseserer sig selv og tiltrækker også sommerfugle.

Video Instruktioner: This is why some people always succeed - You Must See This - Motivational Video.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar