Elephant Ear Plants

Elephant Ear Plants

I Denne Artikel:

Mammoth elefant øre kan plantes i varme eller kolde måneder.

Hvilken slags plante er kaninører?

Kaninørens plante, eller Ruttya fruticosa, er en vining busk indfødt til tropisk Afrika. De nektarfyldte blomster er mørk orange eller gul og fra forsiden, ligner en kanins hoved og ører. Det kaldes også undertiden orange fugl eller kolibri plante.

Kaninørens plante, eller Ruttya fruticosa, er en vining busk indfødt til tropisk Afrika. De nektarfyldte blomster er mørk orange eller gul og fra forsiden, ligner en kanins hoved og ører. Det kaldes også undertiden orange fugl eller kolibri plante.

Hvor lang tid tager det en Mammoth Elephant Ear Plant at vokse efter plantning?

Cool Colocasias, også kendt som Mammoth Elephant Ears, vil begynde at vokse 21 dage efter, at de først er plantet. Varianter af mammut elefantører kan vokse til at nå op til ni fod i højden. Disse planter er tungfodere og kræver mange næringsstoffer. De kan også plantes i vand som koi damme.

Forskel mellem Alocasia & Colocasia

ligheder

Alocasia og Colocasia mere end tilhører samme plantefamilie. Gartnere henviser til dem med et kaldenavn "elefantører". Dette er hyldest til de store, flappy hjerteformer af deres blade.

Alocasia Karakteristika

Alocasia planter holder deres blade vandret, med spidserne slags spidse opad. Også, Alocasias tendens til at foretrække noget skygge og godt drænet jord.

Colocasia Karakteristika

I modsætning hertil holder colocasia planter deres blade nedad. Desuden foretrækker Colocasia fuld sollys og masser af vand.

Xanthosoma

Et andet medlem af familien Araceae, Xanthosoma ligner Colocasia i, hvordan det holder sine blade og hvor bløde de sammenlignes med Alocasia. Men blade fra Xanthosoma er mere pilformede end hjerteformede.

Spiselige eller ikke?

Nogle blade fra disse planter er spiselige, mens nogle ikke er. Den bedste måde at finde ud af - eller snarere for at undgå de ikke-spiselige - er at holde sig til de blade, der sælges på din lokale købmand.

Kan elefantører bringes indendørs til vinteren?

Caladium, ogsĂĄ kendt som

Caladium, også kendt som "elefantør", dyrkes af en pæreknol, der kan graves op og opbevares indendørs på et køligt sted som en kælder gennem vintermånederne og genplantes om foråret. Caladium kan overvintre udendørs i varmere voksende klimaer.

SĂĄdan Plant Elephant Ear Bulbs

Køb store, faste løg eller knolde fra en pålidelig kilde. Hold pærerne på et køligt, tørt sted, indtil du er klar til at plante dem.

Plant pærerne efter årets sidste frost, når temperaturen om natten når op på 50 grader eller derover.

Vælg et websted med fugtig til skummel organisk jord i delvis skygge eller skygge, der er beskyttet mod vinden.

Brug en trowel til at grave et hul dybt nok, så toppen af ​​pæren er to inches under jordens overflade. Sæt pæren i hullet med den stumpe ende ned og dæksel med jord. Plads pærerne 24 inches fra hinanden.

Brug en flydende gødning med højt kvælstofindhold til den af ​​producenten anbefalede sats. Fortsæt med at anvende gødning på ugentlig basis i vækstsæsonen.

SĂĄdan Winter Over Elephant Ears

Se elefantørerne omkring den første lystfrost. Når løvet bliver lysebrunt, er dette en indikation, at planten går i hvilemodus.

Klip planten tilbage til 2 til 4 tommer fra jorden med beskæresaks et par dage efter denne frost. Grav forsigtigt knolde med en kartoffelgaffel eller spade.

Vask jorden af ​​knolde med vand. Sæt dem ud for at tørre ud af solen, indtil de er tørre at røre ved.

Opbevar elefantørens knolde i en mælkekasse omgivet af savsmuld eller tørvemose. Dette vil give knolderne tilstrækkelig fugtighed til at vare gennem vinteren. Placer dem i et køligt område, som f.eks. En kælder eller et krybningsrum.

Gend knoldene indendørs i en gryde fyldt med halv tørv og halv perlit, seks til otte uger før sidste frostdato. Hold planten fugtig. Dette vil give elefantørerne en start for vækstsæsonen.

HvornĂĄr skal du plante elefanter i Pennsylvania

Caladium, der almindeligvis betegnes som en

Caladium, også kendt som "elefantør", er tropiske enårige, der vokser bedst i jordtemperaturer mellem 70 og 80 grader. Plante knolde eller kimplanter i slutningen af ​​maj efter muligheden for frost er gået. Tjek USDA Hardiness Map for at bestemme, hvornår frost er gået for din bestemte vækstzone.

Sådan dræber Elephant Ears

Stop med at vandre elefantørerne. I naturen vokser de ofte i vådområder og kræver konsekvent jordfugtighed. Tørring af plantepladsen dehydrerer planten og vil dræbe den i løbet af flere uger.

Grave planten ud som et alternativ til at tørre det. Denne metode er hurtigere end dehydrering. Brug en spade til at fjerne hele planten, herunder dens underjordiske snegle. Undgå at bryde sin snor eller efterlade stykker af den, da disse kan spire ind i nye planter.

Sprøj elefantørets plante med et systemisk glyphosatherbicid til en lav arbejdsmetode til at dræbe planten. Mist herbicidet på alle eksponerede dele af elefantøret. Anlægget absorberer kemikaliet og dør inden for to uger.

Elephant Ear Plant Facts

Medlemmer af familien Araceae, elefantør eller taro er kendt af det latinske navn Colocasia esculenta.

Vane

Elefantørplanter kan nå en højde på 4 til 6 fod. En slags elefantør, Borneo Giant, kan vokse til 15 fod; Det er den næststørste uinddelte bladede plante i verden.

Farve

Vækst for deres dramatiske løv, elefantører ligger fra grønlig-sort til lysegrøn.

Hårdhed og rækkevidde

Elefantører er staude under zone 7. De kan dyrkes i koldere klimaer, men skal graves op og bringes indendørs om vinteren.

Krav

Voks elefantører i rig, fugtig jord. De vokser bedst i delvis skygge.

Brug

Store og skulpturelle elefantører bruges i bagkant af grænsen som baggrund for andre planter.

SĂĄdan Bevar Elephant Ear Leaves

Afskær bladene i løbet af midten af ​​dagen, når bladene indeholder mindre vand og næringsstoffer. Hold bladerne, der ser sunde ud og ikke forskrækkes eller misfarves på forsiden eller bagsiden.

Læg elefantbladet i en lavbakkepande, en kogepande med hævede sider eller et stort kartonlåget låg. Da elefantbladene kan være ret store, kan en stor plastbeholder, der er designet til at gå under en seng, være det perfekte valg.

Dæk bladet med en ½-til-1-tommers blanding af en del borax (et vaskeri) og en del cornmeal. Rent, saltfrit fint sand er også acceptabelt som bladdæksel.

Bør tørringsmidlet forsigtigt forsigtigt efter 10 til 14 dage. Bladet skal være tørt.

Sprøjt bladet med en klar lak eller lak for at give det en skinnende permanent finish.

Hvilket side er op, når du planter elefantørløg?

Plant elefantørløg med den stumpe ende ned i fugtig jord. Denne ende skal være ru og kan have rodknopper, mens toppen af ​​pæren er afrundet eller ujævn.

Er elefantørplanter farlige for katte?

Elefantørplanter er ikke gode til katte.

Elefantørplanten (Caladium hortulanum), også kendt som kalidium eller taro, er giftig for katte. Tegn på, at en kat har indtaget elefantørets blade, er oral irritation, kramper, sværhedsbesvær og opkastning.

Sådan plantes og plejes for en kæmpe elefantørløg

Oplysninger om Elephant Ear Plant

The Elephant Ear Plant

Størrelse

En elefantørplante kan vokse til 3 til 5 fod i højden, når den er fuldt moden. (Se reference 1)

Generel pleje

Plant Elephant Ear Plant i et område, der modtager delvis skygge med næringsrige jord. Hold planten godt vandet. Kolde temperaturer tolereres ikke godt. (Se reference 2)

Formering

Grav en eksisterende plante op for at forplante ved at dividere pærerne og rødderne i tre separate sektioner. Replant alle sektioner og pleje dem som normalt. (Se reference 3)

Geografi

Elephant Ear Plant er indfødt til dele af Asien. Som en flerårig vokser den bedst i USDA zoner 8 til 11 (varmere klimaområder strækker sig fra Florida til Texas), men kan dyrkes som en årlig på andre områder ved at grave op pæren til genplantning det følgende år.

Sjove fakta

Pære af Elephant Ear Plant kan koges og spises når moden ved stegning eller stegning. Unge blade er også kogte og spist i nogle områder. Planten mister sin toksicitet ved kogning.

En sort, VĂĄdland taro, er kilden til den polynesiske mad poi.

Advarsler

Alle dele af Elephant Ear Plant kan forårsage mavesmerter, hvis de indtages uden madlavning. Kontakt med sap kan irritere følsom hud.

Colocasia esculenta, wild taro, er en invasiv eksotisk i meget af halvøen Florida. Det er opført af Florida Exotic Pest Plant Council som en kategori I-arter, der vides at forstyrre indfødte plantegrupper og fordrive indfødte plantearter.

Elephant Ear Sponge Facts

Svampe vokser i koralrev økosytemer.

Beskrivelse

De fleste svampe lever i havet, selvom et par lever i ferskvand. Blandt de marine svampe er elefantørssvampen (Agelas clathrodes). Når du lever, er denne svamp en strålende orange skygge på ydersiden og lys orange inde. Dens massive komprimerede form stiger fra en smal base. Denne svamp yderside er kødfulde og grove til berøring. Det kan vokse til bredder på 13 inches.

Rækkevidde

Elephant øre svampe lever i Caribien Ocean.

Den elefant øre svamp beboer koralrev i Den Mexicanske Golf og Caribien Ocean. Prøver er blevet observeret i Barbados, Belize, Caymanøerne, Colombia, Costa Rica, Cuba, Haiti, Jamaica, Mexico, Panama og Venezuela.

Anvendelser

Elephant øre svampe anvendes til dekorative formål i saltvands akvarier. De høstes og tørres også til brug af malere og andre håndværkere, der pris dem for deres tekstur.

Typer af elefantører

Elephant Ear Plants med farve

Ikke alle elefantørplanter har fuldstændig grønne blade. Alocasia Boa fremkalder en ægte tropisk stemning med sine fængslende blå toner og blade, der vokser i en pillignende form. Imperial Taro kan dyrkes som en årlig. Dens frodige blade er en lilla til sort i nuance med grønne årer. Det er en ideel vinterharde prøve til plantning zone 7. Alocasia micholitziana 'Frydek' producerer slående hvide blodårer på sine smaragdgrønne blade, som typisk når op til 18 inches i længden. Det er tolerant for mange vækstbetingelser.

Ekstrem af størrelser til elefantørplanter

Alocasia robusta er den største elefant øre plante, der vokser op til 30 meter høj. For at vokse ordentligt kræver det høj luftfugtighed og lyst, indirekte lys. På den mindre ende når Alocasia Silver Okinawa Variegata typisk 2 til 3 fod i højden. Det er også en af ​​de nemmeste elefantørplanter at vokse. Det kan modstå en række vækstbetingelser fra tørke til stor eksponering for regn - uden risiko for at blive syg.

Elephant Ear Plants for Containere

Black Magic og Green Giant gør fremragende eksemplarer til containere i en have. Begge planter vokser til at være omkring 3 til 5 meter lange. Bladene fra Black Magic-fabrikken er en bourgogne til sort farve, mens Green Giant planter producerer grønne blade, som navnet antyder.

Video Instruktioner: Proper Care Of The (Elephant Ear) Alocasia.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar