Dværgblomstrende Crabapple Trees

Dværgblomstrende Crabapple Trees

I Denne Artikel:

Dværg Crabapples er spiselige og dekorative.

Crabapple træer er nære slægtninge til det fælles bord æble, kun differentieret af størrelsen af ​​deres frugt. Horticulturalists definere crabapples som sorter af Malus arter med frugt mindre end 2 inches i diameter. Crabapples blomstre hvid eller lyserød i det tidlige forår, og dværg sorter forbliver små nok til at plante under kraftledninger, i landskabspleje senge, som prøve træer eller som en baggrund plantning til accent forårsprodukter og blomstrende løg.

Camelot

Camelot (Malus "Camzam") dværgcrabapple bærer varme purpur-rosa-hvide blomster og vokser til ca. 10 fod med en kunstig afrundet form, ifølge University of Missouri Extension. Den bærer et væld af frugt mindre end en tomme i diameter, hvilket gør dyb burgunder sent i sæsonen. Denne farveændring supplerer burgunderstigen til træets efterårsblade. Camelot er sygdomsresistent, hvilket betyder, at sprøjtning til æblebark eller rust kan reduceres eller elimineres. Colorado State University Extension anbefaler også en anden dværg crabapple i Camelot avl serien, Lancelot, som at have overlegen sygdomsresistens. Lancelot vokser også til ca. 10 meter høj, men har gule crabapples og sport gyldne efterårsblade. Colorado Extension konstaterer, at Lancelot er fremragende til meget små rum.

Sargent

Sargent dværgkrabbeapplen vokser kun 8 meter høj, ifølge University of Missouri Extension, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af landskabsapplikationer. Dens lyserøde knopper vokser til enkelt hvide blomster, og dens dybe grønne blade har en usædvanlig fløjlform, der adskiller sig fra den sædvanlige Malus-løv. Dens dybe røde, blanke frugter forbliver på træet hele vinteren. Colorado State University Extension konstaterer, at Sargent er en god udøver i sygdomsresistensforsøg, men bemærker, at det kun har tendens til at frugt kun i skiftende år. Colorado Extension foreslår også Sargent Tina, en endnu mere dværgform, der vokser til kun 5 meter høj med 6 fods bred i en buskvaner. Frugten af ​​begge Sargent-sorter er meget attraktiv for fugle.

Smeltet Lava

Den Molten Lava Dwarf Crab Apple (Malus "Molazam") vokser til ca. 12 meter høj, men har en slående grædende vane med hvide blomster draperende sine hængende grene. Dens små, lyse røde frugter vedvarer godt i det sene efterår, ifølge University of Missouri Cooperative Extension. Colorado State University Extension anbefaler også smeltet lava for sin sygdomsresistens og foreslår Louisa som en anden hård og robust gråt dværgcrabbe. Louisa bærer lyserøde blomster og lille guldgul frugt, hvilket gør det til et godt modgangspunkt for smeltet lava i landskabet.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar