Forskellige typer af hegnindlæg

Forskellige typer af hegnindlæg

I Denne Artikel:

Der er mange typer hegn stillinger til rådighed. Den type du vælger bør afhænge af formålet med dit hegn. Vil det være rent dekorativt, eller skal det indeholde husdyr, holde hjorte eller vedlægge din swimmingpool? De anvendte materialer skal vælges for deres sikkerhed, holdbarhed og overordnede egnethed til projektet.

Metalindlæg

Til store husdyrhyller og græsgange er stål eller aluminium T-indlæg den billigste løsning. De kommer i længder fra 5 til 10 fod eller længere, i kraftige og letvægte vægte og umalet eller farvet (normalt rødt eller grønt). Næsten alle er lavet til hængende tråd, enten enkeltstrenge eller feltgitter.

Træ indlæg

Træstolper er den mest almindelige form for hegnpost, lige fra korte træstænger til "splittede" rustikke stilarter til maskine-færdige runde indlæg med spidsede ender. Stillinger beregnet til husdyrindkapslinger er generelt 4 inches i diameter på et minimum og varierer fra 7 fod til 10 fod eller længere.

Konkrete indlæg

Til virkelig slidstærk, næsten vedligeholdelsesfri hegn giver beton styrke og ensartethed i udseendet. Boligejerne kan oprette deres egne eller købe præfabrikerede stillinger i en række farver og sæler, der er designet til yderligere vejrbestandige dem.

Vinyl indlæg

Vinyl er en af ​​de mest holdbare, attraktive - og dyre - typer hegn der er. Vinylposter er lavet af kraftig PVC-plast, normalt 4 tommer firkantet, hul og gennemboret med standardintervaller for hegnplanker. Regelmæssige og hjørneposter rummer de forskellige hegnvinkler, og mange stilarter kommer med dekorative hætter.

Glasfiberindlæg

Glasfiber er ligesom beton, holdbar og stærk og kræver lidt vedligeholdelse. Glasfiberposter spænder fra forborede stænger af forskellig længde, der anvendes til elektriske hegn til 4-tommers hegnposter. Der er også dekorative stilarter, der bruges til at lukke værfter og svømmehaller.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar