Forskellige typer stålstænger

Forskellige typer stålstænger

I Denne Artikel:

Producenter bruger varme på nogle stålstænger.

Stål er en legering bestående af kulstof og jern. Den fås i forskellige former og størrelser. Derudover har forskellige typer stål forskellige styrkeegenskaber. Fabrikanter bruger forskellige procedurer til fremstilling af forskellige stålstænger. Uanset hvilken type stang, stænger en stålstang stabilitet til murværk og betonprojekter.

Kold afslutning

Koldt færdig rund stålstang er et kulstofstål med lidt mangan. Det fungerer godt med kolddannende og bøjningsprocedurer. Derudover hærder dette stål hurtigt og er velegnet til applikationer, som ikke kræver en stærk styrke med højt kulstof. En anden form for koldt finish rundt stålmateriale er den mellemkulde kuldefinish runde stålstang. Denne type stål omfatter højt mangan og højere mængder kulstof. Derudover reagerer det godt under varmebehandling.

Hotvalsede barer

Producenter producerer varmvalsede stålstænger, der vises firkantede, runde eller flade. Nogle varmtvalsede stålstænger har ribbeflader, der forbedrer stængernes bøjningsstyrke. Den dannes ved hjælp af varmvalsningsmetoden, hvor stål går ind i en cylindrisk stang ved at rulle stålstykkerne, mens det stadig er varmt.

Deformerede stålstænger

Deformeret stål bar har lugs, warps og ribben. Det hjælper beton fra at glide eller forstærke murværk. Denne stil af stålstang springer sjældent beton og fungerer godt i konstruktion. Denne type bar er som regel en forstærkningstang. Derudover er det en billigere metode til at forbedre holdbarheden og styrken af ​​murværk og betonprojekter.

Andre Hot Roller Stål

Fabrikanter fremstiller tråd og mesh stof af stål. Den er tilgængelig i ruller eller lagner. Nogle varer fra varmtvalset stål omfatter stængerindsatser, barstole og stangafstandsstykker. En anden type stålstang er rebar - også kaldet forstærkningstang. Producenterne fremstiller rebar fra kulstofstål. Denne type stål forstærker murværk og betonbygninger.

Mild Steel Bar

Fabrikanter kan bruge stænger af mild stål til trækbelastning af armeret betonbjælker. Denne type stålstang er tilgængelig med rund flad overflade. Nogle funktioner i dette stål inkluderer evnen til at skære hurtigt og bøje materialerne.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar