Karakteristika for forskellige typer græsfrø

Karakteristika for forskellige typer græsfrø

I Denne Artikel:

I stedet for at lægge græspølser op, plante mange husejere græsfrø for at skabe en ny græsplæne. Ikke kun er det billigere end fedt, men plantning af frø kræver mindre arbejdskraft. Men med så mange forskellige græsfrø, hvorfra man kan vælge, kan det forvirre hvilken slags frø at plante. Forskellige faktorer er involveret i valg af græsfrø, såsom et regionens klima, herunder årlig nedbør.

Kentucky Bluegrass Seed

Kentucky bluegrass, en af ​​de mest almindelige kølige sæson græs, er kendt for sin blå-grøn farve. Selvom det skaber en god græsplæne, når den vokser alene, gør den endnu bedre, når den indgår i en blanding. Denne type græsfrø tager tid at spire og blive etableret. Det går ikke godt i tørke eller tæt skygge, men reagerer på høj klippe og tilstrækkelig befrugtning.

Zoysia

Zoysia, et medium grønt til mørkt grønt græs, er et varmt vejr græs, der gør det bedste i syd og varmere regioner i Midtvesten. Græsset bliver langsomt brun i midten af ​​efteråret, der forbliver sovende til midt på foråret. Det vokser langsomt, selv om det har en høj tolerance for varme. Zoysia græsfrø skal sås og befrugtes i løbet af foråret og sommeren. Overfladeløberne giver en tæt mat, hvilket gør det til et ideelt græs til at reducere crabgrass og andre ukrudt.

St. Augustine Grassfrø

St. Augustine er et varmt vejr græs egner sig mest til Florida og Gulf Coast områder. Selv om dette græsfrø er let at dyrke, har det brug for en kraftklipper til at klippe, da det er et hårdt og selvfølgelig græs. Græsfarver er mørkegrøn til blågrøn. Insekter som chinch bugten kan forårsage alvorlig skade på St. Augustine græsplæner.

Fescue Grass Seed

Fescue græsfrø producerer en stor flerårig flok græs, der kommer i forskellige højder fra kort til høj. Fescue forbliver grøn, især om vinteren, uanset hvor koldt vejret bliver. Dette græs er også modstandsdygtig over for tørke, der modstår skygge bedre end de fleste andre typer græsarter. Fordi fescue tynder ud over tid, kan oversamling bidrage til at tykke soden for at producere en højere plantetæthed. Rød sving er kendt for at dyrke græs, der er tykt og kompakt, hvilket giver en fuld og frodig græsplæne. Langfældet græs er selvfølgelig, selvom det er ideelt for regioner, der har brug for et hårdt græs.

Meadow Grass Seed

Enggræsfrø producerer glat græsplæne, der er yderst modstandsdygtigt overfor overdreven græstrafik og holdbar i tider med ekstrem tørke. Med sine lange slanke blade er dette græs som høj sving. Det gør det godt i kølige klimaer og findes typisk i marker og græsgange.

Bahia Grass Seed

Bahia græs kan let plantes fra frø og kræver begrænset vedligeholdelse. Det vokser godt i delvis sol eller skygge i varmere klimaer. Bahias farve er grøn eller lysegrøn, resten grøn i løbet af efteråret og vintermånederne. Det vokser godt på tørre ufrugtbare jordarter og kan modstå trafik slid og tæt græsning. Fordi Bahia bliver tyk, er det i stand til at konkurrere med ukrudt.

Bermuda Grassfrø

Bermuda græsfrø er mere velegnet til varmere klimaer, der har en høj tørke og varme tolerance for sydlige områder. Den spredes hurtigt i varme perioder, der bliver brun og sovende, begynder den første frost indtil det sene forår. Bermuda græs rækker som det bedste valg for golfbaner, herunder tee og putting områder.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar