Canna Lilies sygdom

Canna Lilies sygdom

I Denne Artikel:

Canna liljer kan vokse til 6 meter høje og producerer blomster af mange farver-røde, gule, appelsiner og hvide-hele sommeren. Kanoner vokser i tempererede-tropiske klimaer og vil dø tilbage i de køligere måneder, men bør begynde at pokse over jorden i midten af ​​foråret. Canna liljer er bemærkelsesværdigt fri for sygdom, og kan faktisk være ret hårdføre, da de formeres hurtigt og vil sprede sig inden for en enkelt sæson. Men der er nogle sygdomme, der hjemsøger disse blomsterhaveklammer.

Canna Rust

Ligesom rustsygdomme på andre planter kan canna rust være forårsaget af stående vand eller jord, der ikke dræner godt. Rusten er en svamp der vises som orange pletter på liljerbladene. Dette er oftest forårsaget af over vanding af planten eller plantning det på en plet, der holder vand. Kanner skal plantes i godt drænet jord og fuld sol. Hvis canna rust vises, spray med et mildt fungicid.

Botrytis

Hvis der opstår et gråt, fuzzy stof på din canna-blomst, er det sandsynligvis en mug kaldet Botrytis. Denne mug spredes ikke og kan styres ved at fjerne de berørte blomster og bortskaffe dem. Botyris forekommer normalt under fugtige forhold og påvirker ældre blomstrer.

Canna Virusser

Canna lillies kan være inficeret af canna virusser, hvoraf mange kan påvirke lignende planter som gladioler, freesia eller andre lillies. Flecking, streaking eller puckering på bladene kan være tegn på en viral infektion. Virusene kan ikke styres og vil få planterne til at blive svagere, når de bliver ældre. Planter med virus kan fjernes eller brændes for at undgå overførsel til andre planter.

Incased Caterpillars

Kaldt bladvalser, disse insekter vil syge sig til bladene på en canna lily og spise bladet udefra. Bladene kan se ud som om de er revet eller som om de har været igennem en dårlig vindstorm. Behandl de berørte planter enten ved at fjerne bladene eller sprøjte med insekticid.

Japanske biller

Tiltrukket af duftens duftens duft kan japanske biller klynge på cannablade og spise dem. Bladene vil have huller eller, hvis de ikke behandles, kan blive spist ned til stilken. Japanske biller tiltrækker også andre biller, så de skal elimineres så hurtigt som muligt. Fjern inficerede blade og bortskaffe dem langt væk fra sunde planter. Du kan også behandle blade med kontakt insekticid. En effektiv måde at styre japanske biller på er at smide dem i en kop vand selv og lade dem drukne, inden de kasseres.

Video Instruktioner: Calista Instant Shawl BY SARRAH.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar