Buttercup flerårige blomst

Buttercup flerårige blomst

I Denne Artikel:

Smørkålens dejlige gule knopper.

Meningerne er opdelt, når det kommer til den noget invasive flerårige smørkål. I områder, hvor et naturligt udseende er ønskeligt, hvor andre planter ikke kan eller ikke vil vokse, eller som et ubekymret grunddække, giver krybende buttercup et smukt og simpelt svar på problemet. Men i områder, hvor husdyr hyppigt er, eller hvor en gartner forsøger at etablere en struktureret have, er det måske ikke den smukkeste smørkål velkommen.

Identifikation

Kendt for blanke, lyse eller lyse gule kronblade, der danner en lille kopform, vises smørkålens reproduktive dele på en kegle eller afrundet høje i midten. Nogle arter har fem afrundede eller spidse kronblade, mens andre har op til 10. Arter varierer også i størrelse, med højder op til 36 inches og en spredning lige så bred. Bladene er mørkegrønne og ofte lobed eller opdelt.

Toksicitet

Husdyr ejere har særlige bekymringer med smørkål, da de indeholder toksinprotoanemonin. Afhængig af mængden, som dyret forbruger og dets særlige modtagelighed for toksinet, kan resultaterne være fatale. Pas på med børn og kæledyr, selvom ugresset er sikkert at røre ved.

Habitat

Ranunculus repens, den krybende buttercup, spredes af rødder, der fremgår af knuder eller vækstpunkter i slutningen af ​​stilkene. De spredes let af frø og skaber nye generationer hver sæson. Foretrukken lidt fugtighed, forekommer smørkål ofte på veje i nærheden af ​​grøfter, græsmarker og nærkilder. Nogle arter har imidlertid tilpasset tørre områder.

Arter

Bortset fra krybende buttercup, omfatter andre flerårige arter R. occidentalis, den vestlige felt buttercup, identificerbare af lange, tre-lobed blade strækker sig fra bunden. R. acris, eller Tall buttercup, når højder på 3 fod med 1 "brede blomstrer. Birdfoot buttercup, R. orthorhynchus, vokser til 24 inches og har karakteristiske achenes eller frugt, der vises lige og skinny vers hooked som de fleste andre.

Kontrollere

Den mest almindelige bekymring med den flerårige buttercup er, hvordan man styrer spredningen. Da det typisk vokser lavt eller vandret i stedet for oprejst, kan det være svært at rodde ud i et felt, som det har invaderet. Herbicider har tendens til at være det bedste forsvar mod denne bestemte ukrudt, men konsulter en lokal havecenter ekspert eller universitetet forlængelse kontor for anbefalinger af sikre og godkendte produkter til din specifikke ansøgning, samt sikkerheds tips.

Video Instruktioner: ⟹ YELLOW WOODSORREL, Oxalis Stricta, another plant to know about survival food # weed.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar