Brød

Brød

I Denne Artikel:

Lav et organisk pesticid ved hjælp af bagepulver.

Sådan bruges Bagesoda i din Havearbejde

Når du har brugt meget tid på at gøre din have smuk, er det sidste, du vil have, skæve insekter og ukrudt, der gør et rod af ting. Slap af uønskede besøgende i haven ved hjælp af almindelig sodavand. Et par enkle tricks kan holde din have kigget billed perfekt.

Lav din egen økologiske pesticid ved at kombinere 1 tsk bagepulver og 1/3 kop madolie. Fra denne blanding måles 2 teskefulde for at kombinere med 1 kop vand. Fyld en plante sprøjte med blandingen og brug til at dræbe bladlus, edderkoppemider og hvide fluer.

Brug bagepulver til at holde græs og ukrudt fra at vokse i fortovet revner. Stænk det på cementet og fej det i revnerne. Dette lille trick fungerer også godt på mos vokser i gårdhave.

Lav en 50/50 kombination af mel og bagepulver og støv det over planter, der bliver angrebet af kålorm. Når de tygger på bladene, vil de indtage bagepulver og mel, så dø inden for en dag eller deromkring.

Sådan Kompostbrød

Lad brødet tørre lidt ved at lade det stå på tælleren, afdækket natten over. Eller hvis brødet er i skiver, pop det ind i brødristeren.

Smuld brødet i de mindste stykker, du kan klare. Hvis skålen, du har lavet, er særlig sprød, kan du gøre det med en skarp kniv. Ellers skal du bruge dine hænder.

Fjern låget på din kompostbakke og drys det tørre brødkrummer over toppen af ​​bunken.

Tilføj en kompost accelerant i overensstemmelse med emballagens anvisninger for din bunkes størrelse og alder.

Brug en skovl til at dreje bunken, så det ældre bundlag af materiale er på toppen, og det nyere toplag er på bunden.

Hvordan man laver diabetisk æble nøddebrød

Ovnen opvarmes til 350 grader Fahrenheit og sprøjt kogepanden med madlavning.

Kombiner hele hvedemel, bagepulver, bagepulver, salt, havre og kanel i en skål.

Bland i en anden skål æblesauce, æg erstatning og revet æble.

Rør melblandingen i æbleblandingen, indtil den er kombineret.

Fold de ristede valnødder ind i smeten og hæld blandingen i brødpanden.

Bages ved 350 grader Fahrenheit i 35 til 45 minutter eller indtil en kniv kommer ud rent fra midten. Lad det køle helt inden skæring og servering.

Gomer's Banana Bread Pyle Opskrift

Smør 2 store brødpander eller 5 små en. Smør smørret med sukkeret. Tilsæt æggene og smør godt. Tilsæt mosede bananer, omrøring for at blande. I en separat skål sigtes de tørre ingredienser sammen. Fold de tørre ingredienser i smeten, bland godt. Tilføj macadamia nødder. Hæld smeten i panderne. Bages i en 350 "ovn i 50 til 60 minutter, eller indtil færdig.

Til muffins skal du fylde 12 muffinboller 3/4 fulde og bage i en 350 "ovn i 35 til 45 minutter.

Gør 2 store brød, 5 små brød eller 12 store muffins.

Kilde: Tante Bee's Mayberry Cookbook af Jim Nabors - Cast Medlem

Acornbrød

Acornbrød

1 kop acorn måltid
1 kop mel
2 spiseskebagepulver
1/2 tsk salt
3 spiseske
1 æg, slået
1 kop mælk
3 spiseskefulde olie
Sigt sammen, egern måltid, hvidt mel, bagepulver, salt og sukker. I separat skål blandes æg, mælk og olie sammen. Kombiner tørre ingredienser og flydende ingredienser. Rør lige nok til at fugtige tørre ingredienser. Hæld i en smurt gryde og bages ved 400F. i 30 minutter.

Fra OpskriftSource

Dale Murphy Brød Opskrift

I MØDEPROCESSOR eller blandeskål kombineres 1 1/2 kopper brødmel, gær, sukker og salt. Tilsæt vand, smør og æg til gærblandingen. Proces eller knad, og tilsæt nok mel i 1/2-cup-trin for at gøre en blød dej. Knead indtil elastisk og glat, 1 minut i en fødevareprocessor eller 10 minutter i en mixer eller med hånden. Placer i olieret plastpose eller drej i smurt skål, dæksel med plastikfolie og lad hvile i 15 minutter, eller hvis du har tid, lad den fordoble. Rul dejen til et 14-by-10-tommers rektangel på et let melet bord. Placer på et smurt bakkeplade. Spred pestosauce ned midt i midten af ​​dej i længderetningen. Prik med oliven, mozzarella og hvidløg og krydderost ost. Top med skinkebånd og drys med peberfrugter og soltørrede tomater.

FOR AT FØLGE FILLING, skære den ufyldte dej diagonalt på hver side til 1-tommers strimler ned langs hver side af dejen. Kryds tværs over strimlerne og bring en stribe over midten fra den ene side til den anden side, indtil længden af ​​påfyldningen er indkapslet med de overlappende strimler. Lad dobbelt, afdækket, på et varmt sted i en halv time. Forvarm ovnen til 400F. Kombinér æg og vand og pensel glasuret på brød. Bages til færdig, ca. 25 minutter. Fjern fra panden og køl på wireholderen inden skæring. Serveres varmt eller ved stuetemperatur.

HOMEMADE GARLIC AND HERB CHEESE: Bland flødeost, smør og hvidløg i en fødevareprocessor indtil glat. Tilsæt krydderurter og kombinere. Salt og peber efter smag. Kan laves en uge fremover, dækket tæt og nedkølet. Gør ca. 2 1/2 til 3 kopper.

Bananbrød lavet med appelsauce

Sprøjt kogepanden med madlavningsspray og støv indvendigt med et tyndt lag mel. Tip over panden for at banke ud mel, der ikke holder fast i madlavningssprayen. Ovnen opvarmes til 350 grader Fahrenheit.

Bland i en skål mel, bagepulver, bagepulver, salt og kanel.

Kombiner i en anden skål med mosede bananer, æg, vanilleekstrakt, æbleauce og brunt sukker.

Rør melblandingen i de våde ingredienser, indtil den er helt kombineret.

Hæld batteren i brødpanden og kog i ovnen ved 350 grader Fahrenheit i 60 til 70 minutter eller indtil en kniv kommer ud ren, når den sættes i midten af ​​brødet.

Cool i panden i 15 minutter, før du fjerner brødet til et køleholder til afkøling helt afkøling før skæring og servering.

Hvordan man laver æblebrød

Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit. Sprøjt indersiden af ​​brødpanden med madlavningsspray.

Bland mel, havregryn, bagepulver, bagepulver, salt, kanel og muskatmos i en skål.

Rør omhyggeligt sammen i en anden skål brunt sukker, æg, banan og vegetabilsk olie.

Tilsæt ½ kop melblandingen til æggeblandingen, omrør for at fugte melet helt. Gentag tilføjelse af det resterende mel og omrør det i de våde ingredienser, indtil der dannes en stiv, klæbrig dej.

Fold æblerne i røret.

Hæld smeten i den tilberedte brødpande og bages i ovnen ved 375 grader Fahrenheit i 45 minutter til 1 time, eller indtil en kniv indsat i midten af ​​brødet kommer ud uden krummer fastgjort.

Kold brødet i gryden i 10 minutter, før du fjerner fra gryden for at afkøle helt på et køleholder.

Video Instruktioner: Brod s autem 2.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar