Paradise of Paradise Disease

Paradise of Paradise Disease

I Denne Artikel:

Fugle af paradis planter er modtagelige for bakteriel sygdom.

Selvom eksotiske, levende planter af paradisplanter er generelt kendt for deres sygdomsfrie liv i din hjemhave, er de ikke helt immunforsvarlige for sygdom. En bestemt bakteriesygdomssygdom kan forårsage kaos på typisk sunde planter. Hvis du giver konsekvent pleje og lærer at vide, hvad du skal kigge efter, samt udøve nogle effektive kontroller, holder du din farverige have sund.

Omsorg

Kraftige planter er mindre tilbøjelige til at lide af bakteriel infektion og mere tilbøjelige til at overvinde sygdommen. Voks dine paradisfugleplanter (Strelitzia reginae) på steder, der giver fuld solbeskyttelse for sund udvikling af levende blomster. Ideelt klima omfatter 60 procent luftfugtighed med dagtemperaturer på 65 til 70 grader Fahrenheit og natttemperaturer på 50 til 55, ifølge Clemson University Extension. Sørg for fugtig, godt drænet jord for at undgå vandblodede rødder.

Sygdomsidentifikation

Selvom det sjældent er et problem, påvirker sygdommen den sydlige bakterielle vilje, forårsaget af bakterien Pseudomonas solanacearum, fugl i paradisplanter ved at invadere rødderne. Bakterien er jordbåret og kan forblive i live i jord i op til seks år, ifølge University of Illinois Extension IPM. Southern bakterielle vildepatogener spredes også gennem inficeret vand, faldne plantedele og forurenet udstyr.

Skadelige virkninger

Når først en infektion er indtruffet, er symptomerne øjeblikkelige, især i varmere temperaturer. Kig efter bladvild og fading af grønhugede plantedele. Efterhånden som sygdommen skrider frem, efterlader den døden, og stammen bliver mørkere, indtil den bliver sort. Symptomer stiger planten, der begynder nær jordlinjen, i modsætning til symptomdisplayet af andre bakterieproblemer. Skader omfatter dødsfald rødder, blomstervigt og plantedød, ifølge University of Illinois Extension IPM.

Overvejelser

Hvis du vælger at genplantes, fordi din paradisfugl dør, eller hvis du tilføjer andre planter til din hjemhave, skal du undgå at tilføje følsomme planter som et forsøg på at kontrollere sygdomsudbredelsen og undgå en beskadiget have. Andre modtagelige værtsplanter omfatter, men er ikke begrænset til, gerberaser, solsikker, salvier, guldfisker og zinnias, ifølge University of Illinois Extension IPM.

Kontrollere

For at bekæmpe sygdommen hos dine paradisfugleplanter skal du fjerne og ødelægge inficerede plantedele. Undgå overhead vanding, da stående vand skaber et ideelt miljø til indsamling af bakterier, der kan spredes til andre planter. Opretholde ukontaminerede betingelser ved at sanitere beskæringsværktøjer mellem hvert stykke og fra plante til plante; Hold dine hænder og andet udstyr rent for at forhindre spredning af sygdommen.

Video Instruktioner: Bird of Paradise Disease.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar