De bedste vandbaserede betonforseglere

De bedste vandbaserede betonforseglere

I Denne Artikel:

Beskyt disse trapper ved at anvende en vandbaseret betonforsegler.

Beton vandbaserede forseglere beskytter beton ved at give en barriere mellem beton og fugt. De er også gavnlige for at forhindre pletter. Vandbaserede betonforseglere findes i tre sorter: akryl, polyurethan og penetrerende.

akryl

Vandbaserede akrylbetonforseglere er nemme at anvende og kan bruges på indvendig eller udvendig beton. Denne type sealer er ultraviolet (UV) resistent og guler ikke over tid. Vandbaserede klare urethan-akrylforseglere kan anvendes på umalet beton og tidligere malede betonoverflader. Det tørrer til en klar, højglans finish. De fleste vandbaserede akrylbetonforseglere er hårde og holdbare. De giver beskyttelse mod vejr, trafik og salte anvendt til afisning.

Polyurethan

Polyuretanbetonforseglere kommer i vandbaseret sortiment. Polyurethan er en type termoplast, som giver en stærk tætning på beton. Denne type sealer beskytter mod kemikalier og slibemidler. Vandbaserede alifatiske polyuretanforseglere anvendes til betontjenester. De er ikke-gulende, lugtfrie, slidstyrke og blanke. Ofte kan polyurethaner anvendes på eksisterende, beskadigede eller nye betonoverflader.

Indtrængende

Penetrerende vandbaserede tætningsmidler giver beskyttelse uden guling eller glans. Disse tætningsmidler reducerer også pletter i betonen. Penetrerende forseglere lægger ikke på overfladen, så ulykker forårsaget af at glide på betonen mindskes. Nogle andre funktioner inkluderer reduktion af betonstøvning og nem fjernelse af is og sne. Det forbinder også beton, der forringes. Mest gennemtrængende forseglere vil ikke ændre betonens udseende.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar