De bedste haver planter i nordvestlige Indiana

De bedste haver planter i nordvestlige Indiana

I Denne Artikel:

Northwestern Indiana Fields

Northwestern Indiana har nogle usædvanlige klimaforhold, der kan påvirke haveplanter. Landet er fladt og prærieagtig og åbent for de stærke, fugtbelastede vinde, der fejer ned fra Lake Michigan. Dette kan have en afkølende effekt om sommeren, men det skaber chillende, sø-effekt vinteris og snevejr. Haveplanter skal være i stand til at modstå de stive briser og varme på sommeren, og stauder skal også være hårdføre nok til at overleve de hårde vinterforhold.

daylilies

Wild Daylily

Daylilies (Hemerocallis) er hårdføre og robuste planter, der trives i det nordvestlige Indiana. Den orangeblomstrede Hemerocallis fulva vokser vildt langs veje og i grøfter. Mens daylilies er hjemmehørende i Asien, er de nye sorter velegnede til de vestlige vækstbetingelser. Available i snesevis af farver og farvekombinationer, samt mange blomsterformer og størrelser, kan dagløgelser være en succesfuld del af enhver nordvest Indiana-have. Plant dem, hvor rødderne vil have rigeligt med fugt uden at være soggede, og i fuld sol, og daylilies vil belønne dig med bølger af blomster i mange uger om sommeren.

Bregner

Ferns in Shady Garden

Naturfugle planter er vrimler i Indiana woodlands, og de er ideelle til skyggefulde have steder i nordvest Indiana også. Maidenhair bregner er langsomt voksende og har brug for fugtige, skyggefulde forhold. De danner højder 3 meter høje og brede. Strukket bregner foretrækker fugtige områder og er gode til plantning nær dam banker i vand haver. De kan nå op til 5 fod i højden. Kanelbregner foretrækker også boggy områder. De er langsomt voksende og når 5 fod i højden. Fronds er oprejst brune spidser indtil bladene unfurl. Kanelnavnet kommer fra farven på fibrene i bunden af ​​planterne. Royal bregner er tæt relateret til kanel bregner og har lignende vækst vaner.

Red Twig Dogwood

Red twig dogwood planter er ikke træer, men spredte buske. De er kendt for deres farverige røde bark, der er mest synlige om vinteren. De foretrækker fugtige jordbund. Buske spredes hurtigt af stoloner eller vandrette stængler, der danner en tæt rødmuld. Af denne grund er de værdifulde i skumle områder eller langs banker som erosionskontrol. Red twig dogwoods er effektive hækplantninger, der vokser 6 til 9 meter lange. Planten kan beskæres til en mindre størrelse, og nogle nye sorter er dværg, modning 18 til 24 tommer høj. Red twig dogwoods har klynger af små hvide blomster om foråret og intermitterende om sommeren. Blomsterne danner små frugter, der tiltrækker fugle.

Video Instruktioner: Sugata Mitra: Build a School in the Cloud.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar