Avocado Tree Classification

Avocado Tree Classification

I Denne Artikel:

En avocado træ bærer sin frugt

Klassifikationen af ​​avocado træet indebærer meget mere end at kende sin familie, slægten og arten. Mens avocado træer er let identificeret af deres unikke frugt, er der flere løb af disse blomstrende træer, hver med deres egne sorter. Ifølge University of Hawaii er de stedsegrønne træer med mange grene, der har ovale formede blade. Træerne kan være korte med at sprede grene eller høje og vokse 30 til 80 fod lange. Avocados stammer fra de subtropiske regioner i Amerika, men dyrkes nu over hele verden.

Videnskabelige klassificering

Avokado træet tilhører Lauraceae, eller Laurel, familie, og det tilhører Persea Mill., Eller Bay slægten. Lauraceae-familien kommer fra Laurales-ordren, som tilhører Magnoliidae-underklassen. Denne underklasse er kategoriseret under Magnoliopsida-klassen, som er klassen af ​​dicotyledoner. Denne klasse kommer fra Magnoliophyta- eller blomstringsafdelingen, af Spermatophyta eller frøplanterne superdivision. Spermatophyta superdivision kommer fra Tracheobionta, eller vaskulære planter, subkingdom, af Plantae eller planter kongerige.

Frugtklassificering

Avocadotræet producerer avocadofrugten, som er klassificeret som bær. I modsætning til drupes, som har en sten eller pit på deres centre, har avocados frø, ifølge University of California. Delene af en avocadofrugt er exocarp, mesocarp og endocarp, som udgør perikarp og frøet.

Origins

Avocados er indfødte i Mexico og er blevet dyrket i hele Central- og Sydamerika og i Caribien i århundreder. Ifølge University of California i Los Angeles kommer navnet avocado fra azteknavnet, ahuacatl, og inkaerne kaldte det "palta". Avocado er også kendt som "alligator pære", kaldet af amerikanske kolonister fra dets frugter 'udseende og form, og også "vegetabilsk smør", "smør pære" og "midshipman smør."

typer

Der er tre hovedkategorier, eller gartnerier, af avocado træer. Det mexicanske avocado-træ (Persea Americana Mill. Var. Drymifolia Blake) producerer lille frugt med en tynd og øm hud, og den har den højeste olie. Nogle sorter omfatter Haas, Duke, Ganter, Mexicola og Zutano.

Det vestindiske eller caribiske avocado-træ (Persea Americana Mill. Var. Americana), hvis frugt har en læderagtig, men fleksibel hud, producerer store avocadoer, der har den mindste mængde olie i avocadotyperne. Nogle sorter omfatter Butler, Ruchle, Pollock og Trapp.

Guatemalas avocado træ (Persea nubigena var. Guatemalensis L. Wms.) Producerer frugt med varierende hudtykkelser. Dens avokado er store i størrelse og har noget højt olieindhold. Nogle sorter omfatter Anaheim, Benik, Hazzard og Itzamma.

Overvejelser

Avocados kan vokse i tropiske og sydlige Forenede Stater klimaer, og de spiselige frugter af disse træer spises frisk ud af podiet eller mest berømt forberedt som guacamole, men også anvendt i salater, sandwich og saucer. Avocados har andre anvendelser såsom hårfugtighedscreme, til hud- og hårbundsbehandlinger.

Video Instruktioner: WOW! | Amazing Agriculture Technology | Avocado Tree.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar