Agave Plant Care

Agave Plant Care

I Denne Artikel:

Agave, også kendt som århundredets plante, udgør et dramatisk fokuspunkt i den sydlige have. Det er en stor, rosetteformende succulent med tykke, spidse, blålige blade. Bladene er kantede med skarpe, nedadvendte tænder. Agaveer kan vokse så store som 7 meter høje og 12 meter brede og på grund af dets farlige rygsøjler bør plantes på et sted væk fra fodtrafik og legepladser. Agave er dog let at passe på og er et godt valg til varme, tørre klimaer.

Grow Agave på et solrigt sted i zone 9 til 11. For den bedste farve, vokse Agave på et sted, hvor det vil få mindst 5 timer fuld sol. Agave tolererer skygge bedre end mange succulenter, men det vil ikke vokse godt i fuld skygge.

Brug en godt drænet jord. Agave er en succulent og foretrækker at være tør. Tro mod dens tilpasningsevne tolererer Agave dårlig, lav jord, lerjord, alkaliske betingelser og saltspray.

Spring sprinkleren over. Agave er ekstremt tørke tolerant og kræver i de fleste tilfælde ikke noget ekstra vand. Naturlig nedbør er alt dette hårde, uforgængelige plante kræver.

Gød ikke Agave. Gødning kan tilskynde blomstring og Agaves dør efter blomstring.

Vær forsigtig, når du trimmer. Agaveer vokser fra midten af ​​planten, og de ydre, nederste blade kan brune og dø. Skær disse af med en skarp, langbladet sav. Når du arbejder omkring en Agave-plante, brug forsigtighed-tunge handsker, og beskyttelses tøj er nødvendige for at forhindre skade.

Ting du skal bruge

  • Sav
  • Tung handsker
  • Beskyttende tøj

Tip

  • Slip de skarpe, spidsede spidser af Agave-blade. Sprængning af spidsen kan forhindre en skade, når du arbejder rundt om planten.

Advarsel

  • Agaves dør efter blomstring. Det tager mindst 10 år for planten at blomstre, hvorefter sukkerplanter har etableret sig omkring planten. For at fjerne en død Agave, brug tykke handsker og beskyttelses tøj. Klip alle døde blade tilbage for at udsætte nye plantager.

Video Instruktioner: How to care for an agave plant and help it grow huge!.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar