Agave Cactus Farer

Agave Cactus Farer

I Denne Artikel:

Agave kaktus er smuk, men kan være farlig.

Der er mere end 10 forskellige arter af agavekaktus, der vokser i ørkenen i det amerikanske sydvest. Klassificeret som en succulent agave kaktus har hårde, sværdformede blade, der vokser i et rosetmønster. Nogle arter kan eller ikke have stængler. Afhængig af arten agave er dele af planten farlige og bør undgås.

Nedskæringer og slid

Agave kaktus blade er tandede langs kanterne og har nålagtige punkter i enderne. Disse skarpe punkter kan jab og holde sig i tøj og hud på mennesker og i pels på kæledyr. Pas på, når du transplanterer og bærer tyk, tung handsker for at beskytte dine hænder eller indpakke en løkke af foldet papir rundt om planten, når du håndterer det, anbefaler The American Horticultural Society i "Encyclopedia of Gardening." Sørg for at planterne er væk fra gangbroer og haven stier, steder hvor folk kan børste op imod dem. I naturen skal du ikke røre planten med bare hud, da nåle kan gennembore huden.

Hudirritationer

Sap fra agave Americana, kendt som et århundredes anlæg, fordi det tager mere end 10 år at blomstre, har vist sig at forårsage kontaktdermatitis, hvilket resulterer i rødt kløende udslæt og udseende af blærer. Juice fra planten indeholder oxalsyre krystaller, som er kendt for irritation, hvis de indtages i store doser, kan forårsage ondt i halsen og kramper, ifølge PAN Pesticides Database.

Gift

Juften fra agave lechuguilla-planten indeholder saponin, som er giftigt for får, kvæg og geder, ifølge De Forenede Nationers Department of Agriculture, og forårsager det såkaldte gedefed. Geder og får spiser planten oftere end kvæg og forgiftes oftere. Kvæg styrer planten, medmindre der er fødevaremangel eller tørke. Hos mennesker anvendes saponin som et slimhinde i hostemedicin.

Video Instruktioner: How Tequila Is Made: Behind The Scenes of Don Julio Tequila.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar