Eftermiddag Sol kærlige potteplanter

Eftermiddag Sol kærlige potteplanter

I Denne Artikel:

Timerne før solen går ned i Vesten er de hotteste.

Eftermiddagssolen er varmere end morgensolen og berygtende i sommeren. Som solen begynder at sætte, er det den vestlige side, der modtager dagens varmeste varme. Eftermiddagssolen er en udfordring for potteplanter. Beholderplanter har allerede brug for hyppige vanding på grund af deres indeslutning. De bedste eftermiddagsol kærlige potteplanter skal elske fuld sol og være tørke tolerante.

Solskærende blomster og dekorative græs

Bougainvillea blomst i eftermiddagssol.

Bougainvillea og petunia trives i den vestlige eftermiddagssol, selvom de kræver regelmæssigt vand i potter. Blå lyme græs er en meget invasiv, fuld sol ornamental græs, der sandsynligvis er bedst potte. Dette græs blomstrer hele sommeren. Skær ned i efteråret for at tillade nyt løv. Ifølge University of Illinois Extension service er plume græs en pampas græs erstatning, der kan danne en effektiv potte skærm. Plume græs gør det godt i solrige pletter med godt drænet jord. Stengene af dette græs overlever ikke store vinde. Blomster vises i efteråret.

Hot Blooded Veggies og Urter

Squash vokser godt i potter med varm sol.

Container grøntsag havearbejde er på vej til balkon fanget små landmænd. Udnyt de varme solområder til at vokse eftermiddag solskinnende grøntsager og urter. Gul og courgette squash, tomater, rosmarin og basilikum er blot et par fulde sol edibler, der gør det godt under tørre forhold. Potted grøntsager og urter har stadig brug for tilstrækkelig fugtighed til at slukke frugt. Sug dem dybt om natten, og de vil returnere en pusterum fra købmandsvarer.

Eftermiddagssol buske

Crepe myrtle er en fuld sol plante, der kan være en potet busk eller et lille træ i en større beholder. Pas på ikke at fjerne toppen, når du beskærer, da det kan ødelægge planten. Undgå at få vand på bladene for at forhindre pulveragtige meldug. Brug en soaker slange snarere end overhead vanding. Crepe Myrtle blomstrer det meste af sommeren. Texas salvie er en ekstremt tørke-tolerant busk med grå blade og lavendel blomster.

Western Side Succulents

Aloe vera anvendes i mange medicinske formler.

Agave Americana overlever i containere under den brændende sol på steder som Texas og Arizona. Geraniums er en blomstrende urt i den succulente familie, som også nyder eftermiddagssolen. Der er en bred vifte af geranium blomsterfarver og blade former. Aloe Vera har sin berømmelse som et lægemiddel til huden. Ofte brugt rå til behandling af forbrændinger, det er lidt ironisk, at aloe også trives i brændende eftermiddagsol.

Video Instruktioner: Calling All Cars: The 25th Stamp / The Incorrigible Youth / The Big Shot.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar