Afrikanske violet blade problemer

Afrikanske violet blade problemer

I Denne Artikel:

Afrikanske violer er et blomstrende husplante, der producerer kontinuerlige blomster i op til 10 måneder af året. Clemson University Extension lister dette husplante som et af de mest populære kageplanter i Amerika på grund af deres lette vækst og attraktive blomster. Afrikanske violer er modtagelige for bladproblemer, som kan undgås ved hjælp af nogle grundlæggende husplanter vedligeholdelse.

RĂĄdne

Afrikanske violer med kron- og rotrot har symptomer eller hængende blade rundt om plantens yderside. De mindre indvendige blade virker forstyrrede, så de bliver svarte og skrumpende. Årsagerne til denne svampesygdom er overophedning, dårlig beholderdræning eller en kroneplant, der er plantet for dybt, så fugt bygger omkring kronen og rodsystemet. Der er ingen behandling for dette bladproblem. Undgå at inficere andre afrikanske violer ved at desinficere beholderen med vand og blegemiddel.

Botrytis Blight

Botrytis-rødme i afrikanske violer er en svampesygdom, der får bladene til at virke rødme. Symptomerne på dette bladproblem er mørkebrune eller gråfarvede blade med en fuzzy coating. Behandl en afrikansk violet med Botrytis-rødme ved at fjerne alle døde og inficerede blade og flytte planten til et område med god luftcirkulation. Botrytis-rødte sker ofte efter et problem med mider, så det er vigtigt at kontrollere dette skadedyr for at forhindre fremtidige bladeproblemer.

uldlus

Afrikanske violer med mælkebugs har stuntet og forvrænget blade gennem hele planten. Mealybugs er små, 1/4-inch lange bugs med hvide, bløde legemer dækket af et voksagtigt stof. Bugsene foder på toppen og bunden af ​​blade ved at suge saft fra planten. Et symptom på en mælkebende angreb er et klæbrigt honningdroppe stof på bladene. Behandl et problem med blødt blære ved at anvende insekticid sæbe spray eller botanisk pyrethinspray på toppen og bunden af ​​bladene i henhold til ansøgningsanvisningerne på flasken. Undgå at introducere mælkeboller til andre planter ved at inspicere bladets øverste og nederste side for alle nye planter, der kommer ind i hjemmet.

Vandspots

Et fælles bladproblem i afrikanske violer er vandpletter på bladene. Sprøjtende koldt vand på plantens blade giver en hvid eller gul ring, hvor vandet falder. Dette bladproblem er ikke dødeligt, men skaber et grimt udseende. Forhindre dette blad problem ved at tørre blade efter vanding. Anvendelse af vand ved at sætte beholderen i en bakke med vand tillader planten at trække vand ind i beholderen uden at røre bladene.

Video Instruktioner: Why is Indigo in the Rainbow?.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar