Afrikanske busketyper

Afrikanske busketyper

I Denne Artikel:

Afrika har en gennemsnitlig årstemperatur på 80 grader Fahrenheit og en række interessante buskure.

Meget af Afrika har et tropisk klima med gennemsnitlige årlige temperaturer på ca. 80 grader Fahrenheit. Buske indfødt til det afrikanske landskab vil blomstre i mange områder af USA, især de varmere regioner, såsom det sydlige Californien, Florida og områder af sydvest. Tilføjelse af afrikanske buske til dit landskab kan tilføje farve og visuel interesse til din baggård. Tjek med dit lokale planteskole for at se, hvilke planter der vokser godt i din klimasone.

Carissa bispinosa

Num-num busk er præget af stjerneformede hvide blomster og eviggrønne blade.

Carissa bispinosa, der almindeligvis hedder "num-num", er hjemmehørende i Afrikas vestlige Cape, Østkaap, Gauteng, Kwazulu-Natal, Zimbabwe, Mozambique, Namibia, Kenya og Botswana. Denne stedsegrønne busk kan prale af blanke grønne blade og duftende stjerneformede hvide blomster. Num-numens frugt er små røde bær; frugten, herunder frøet, er spiselig og bruges ofte i Afrika til at gøre syltetøj og gelé. Busken kan bruges som en prydbusk i landskabet eller som hækplanter.

Plant carissa bispinosa i godt drænet, let jord. Tilsæt kompost og organiske materialer til jorden inden plantningen for at give tilstrækkelige næringsstoffer til planten til at vokse. Disse buske vil vokse i områder, der modtager moderate mængder frost; Men buskuren vil vokse hurtigere i regioner med varme vintre.

Dombeya elegans

Dombeya elegans kan vokse til højder på 12 fod.

Dombeya elegans, også kendt som "Pink Shrub Dombeya," tilhører familien sterculiaceae og er hjemmehørende i Sydafrika. Denne store evergreen busk kan vokse til højder 6 til 12 fod og er hårdfør i klimaer med så lave som 20 grader Fahrenheit. Dombeya elegans blomstrer minder om hortensia blomster; dombeya blomstrer med små klynger af lyserøde blomster i løbet af foråret og efteråret. Plant rosa busk dombeya i fuld sol til delvis skygge. Vand lejlighedsvis; busk er generelt tørke-tolerant, med moderat vandbehov.

Buddleja saligna

Buddleja saligna kaldes også almindeligvis "squarestem butterfly bush" eller "false olive". Denne eviggrønne busk er indfødt i Sydafrika, fra Western Cape regionen gennem Zimbabwe, Kalahari og nordvest. Busken vokser vild i flere områder i Californien. Bladene ligner dem på en pil: Lang og smal, med en dyb grøn farve. Buddleja saligna blomstrer i forår og sommer, med honning-duftende, delikate, cremet hvide blomster, der tiltrækker insekter og insektfugle som robins. Falsk oliven kan bruges som hækkefabrik. Plant buddleja saligna i fuld sollys i sand, godt drænet jord. Tilsæt kompost eller organiske materialer til jorden for at øge dens næringsindhold.

Myrsine africana

Myrsine africana har blanke grønne blade og tiltrækker fugle i landskabet.

Myrsine africana er også ofte omtalt som "afrikansk boxwood" og "Cape Myrtle." Det er en lille, langsomt voksende stedsegrøn busk, der vokser vildt fra Kap gennem Afrika og dele af Asien. Afrikansk boxwood har blanke, dybe grønne blade; Ny vækst er en mørk rød nuance. Afrikanske boxwood blomstrer i foråret med flødefarvede blomster. Myrsine africana kan bruges som lavvoksende hække eller som enkelt buske i landskabet og tiltrækker fugle. Plant African Boxwood i godt drænet jord på en placering, der modtager fuld sol eller delvis skygge.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar