Afrikanske blomsternavne

Afrikanske blomsternavne

I Denne Artikel:

Afrika præsenterer et bredt udvalg af klima for blomster.

Afrika er et kontinent, der indeholder græsarealer, savanner, ørkener, regnskove, floddale og marker. Planteliv i Afrika er kun begrænset af temperatur, nedbør og jordforhold. Blomster der vokser i Afrika skal tilpasse sig en bred vifte af vækstbetingelser. Sæsonmæssige tørke, våde årstider, overskydende varme, frysende temperaturer, vulkansk jord og kystforhold er alle fundet i Afrika. Der findes blomster i hver nis og klima i Afrika.

Impalalelie

Bladerne af Impalalelie falder inden blomsterne vises.

Impalalelie (Adenium multiflorum) er kendt som impala lily på engelsk. Denne løvfældende busk har giftig juice. Denne saftige vokser 1,5 til 9,5 meter høj. Bladene er skinnende grønne på toppen og bleg nedenunder. Impalalelie dråber sine blade, før blomsterne blomstrer i maj til september.

De trompetformede blomster har peget hvide kronblade og crinkly røde kanter. Røde striber rækker ned i blomsterkroppen. Impalalelie trives i sand og stenagtig jord. Denne blomst findes almindeligvis i tørre skove og åbne græsarealer. Denne lilie er truet af gartneri indsamling, landbrug og browsing af vilde dyr. Bavianer er kendt for at grave hele blomsten op for at fyre af pæren.

Geelbobbejaantjie

Geelbobbejaantjie (Babiana pygmaea) er en del af irisfamilien. Denne blomst producerer en spids i den sene vinter, der hurtigt vokser til 5 inches høj. De aflange, lyse grønne blade har tydelige ribben dækket af korte hår. Den store kopformede blomst vises i det tidlige forår og varer i to til tre uger. Disse uscentrede blomster har bleg til dybe gule kronblade med maroon lilla centre. Geelbobbejaantjie trives i fugtige, grusarealer, der modtager fuld solbeskyttelse.

Rankvygie

Rankvygie (Cephalophyllum alstonii) er en flerårig succulent blomst med trekantede blade. De stående, glatte blade danner en krybende grundbeklædning. Store blodrøde blomster klynker sammen fra juni til september. Rankvygie tolererer ikke tunge frost; det trives i tørre områder. Bladene giver græsning til store dyr og får.

Witbietou

Witbietou (Dimorphotheca cuneata) kaldes regnblomsten på engelsk. Denne vinter flerårige blomst når 39 inches i højden. De lanslignende grønne blade er duftende, når de knuses. Denne busklignende blomst blomstrer i september til oktober med daisy-lignende blomster. De gule centre er omgivet af hvide, orange og lyserøde strålende kronblade. Witbietou trives i goddrænet sandjord på solrige solrige steder. Denne blomst vokser ikke godt i tung lerjord. Witbietou lever 20 år i sin naturlige habitat. Det er tørkebestandigt.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar