African Flower Identification

African Flower Identification

I Denne Artikel:

Geraniumer er medlemmer af Pelargonium-familien, der er hjemmehørende i Sydafrika.

Afrika er en vugge af biodiversitet, med 22.000 arter af frøplanter alene til Sydafrika alene. Europæere begyndte at kolonisere Sydafrikas sydspids nær hvad der nu er Capetown i midten af ​​det 17. århundrede. Ved det 18. århundrede var nye planter fra Sydafrika blevet populære i Europa. Med så meget mangfoldighed blandt afrikanske planter er det umuligt at oprette en liste over fælles egenskaber. Det er dog muligt at identificere grupper af de mest populære afrikanske arter og beskrive deres fælles træk.

pelargoniums

Pelargonium er artenavnet for den fælles pelargon, der anvendes af gartnere rundt om i verden til containerplantager, indendørs dyrkning og havens senge. Der er omkring 250 pelargoniumarter, og de fleste af dem er hjemmehørende i Sydafrika. Blandt de mest populære er de duftende og fancybladede sorter. Blomsterne har generelt fem kronblade hver. Disse er ofte grupperet i umbeller eller afrundede paraplylignende blomsterhoved. Blomsterfarverne spænder fra hvide gennem pinks og rødder til orange, gul og lilla. Bladene er dybt opdelte og kan være aromatiske.

Agapanthus

Med blomstringstænger, der kan være op til seks meter høje, er agapanthus en art af dramatiske blomstrende planter, der er hjemmehørende i Sydafrika og Mozambique. Arten er medlem af Alliaceae, eller løg, familie. Den har lange bladbladede blade og afrundede blomstrer med blå, hvide eller blålilla blomsterhoved. De enkelte blomster er trompetformede. Blomsterne er langvarige, hvilket gør Agapanthus til en god have- eller containerfabrik. De fleste kommercielt tilgængelige sorter er ikke hårdføre i kolde vinterklima og skal vinteres indendørs.

Iris familiemedlemmer

Mange medlemmer af familien Iris eller Iridaceae er indfødte i det sydlige Afrika. Måske er den mest berømte gladiolus, den fælles havegladiola. Andre populære iris-familiemedlemmer af afrikansk oprindelse er ixia, freesia, cocosmia, tritonia og diorama. Disse planter vokser fra løg eller knolde og har blomster, der vokser ved toppen af ​​stående stængler. Blomsterne har generelt seks kronblade og er ofte farverige, som i gladiolus og freesia. Bladene er generelt lange og stroplignende.

Afrikansk kompositør

Arctotis og osteospermum er medlemmer af den store Compositae eller daisy familie. Begge er indfødte i det sydlige Afrika. Slægten arctotis indeholder omkring 50 arter, mens osteospermum er hjemsted for omkring 70 arter. Begge har karakteristiske daisy-lignende blomster sammensat af mange stråler omkring et afrundet center, som nogle gange har en blå støbning. Blomsterfarverne kan være strålende, med røde, gule, orange eller lilla stråler. Bladene har en tendens til at blive dybt skåret eller dissekeret, og nogle har et næsten fjærende udseende.

Erica

Slægten Erica eller lyng er en del af familien Ericaceae. Selvom nogle erica er hjemmehørende i Europa, er mange flere indfødte i Sydafrika. Erica viser ofte en lavvoksende, buskne vane med træagtige stilke og hvirvler af små, slanke blade. De små blomster er urnformede eller rørformede og kan være lyserøde, lilla eller undertiden hvide. Planterne findes generelt, men ikke udelukkende i sur jord.

Amaryllis Family

Flere populære medlemmer af Amaryllidaceae eller Amaryllis, familien er hjemmehørende i dele af Afrika. Disse omfatter belladonna lily, nerine og Hippeastrum reginae, en forælder af hybridplanter solgt kommercielt som "amaryllis". Disse planter vokser fra løg og har seks blomstrede, liljelignende blomster oven på høje stængler. Bladene er lange og stroplignende. De vokser fra plantens bund.

Video Instruktioner: Lawncare University - Problem Weeds.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar