African Daisy Care

African Daisy Care

I Denne Artikel:

Lavvedligeholdende afrikanske tusindfryd giver en farvepræcise fra forår til efterår. Fås i nuancer af gul, lyserød, hvid, rød, orange og lilla, blomsterne kan vokse op til 1 1/2 fod høj. Et sort center sætter de levende blomsterblomster ud for kontrast. Vent, indtil vejret varmer for at få disse startet, og vokse enten fra frø eller via transplantation.

Beliggenhed

Afrikanske tusindblomster vokser godt, enten i jorden eller i beholdere, men bedst når de plantes i fuld sol. Well-drenerende jord hjælper med at holde rødderne stærke, og blomsterne foretrækker en let marmelade. Disse blomster er tørke-tolerante, når de er etableret. Denne blomst er ikke invasiv, men den kan reses på varme steder. Bliv ikke overrasket, hvis du ser frivillige tusindfryd, der springer op året efter plantningen.

Startfrø

Afrikanske tusindfryd vokser let fra frø, men kan lide, hvis de plantes, når jorden er for kold. Vent til at plante dem, indtil jordens temperatur måler 60 til 70 grader Fahrenheit. Hold et termometer i jorden for at måle jordtemperaturen. Start enten frøene inden for seks til otte uger før den sidste frostdato for din placering eller så dem udendørs, når jorden når den ønskede temperatur. I gennemsnit tager frøene en til to uger til at spire.

Regelmæssig pleje

Gødning hjælper med at få afrikanske tusindfryd til en god start. Når du transplanterer kimplanter i haven, eller når du transplanterer købte tusindfryd, skal du give dem en dosis afbalanceret gødning eller indarbejde gødning eller kompost i jorden, før du plantes. Mens de er tørke tolerante, har disse blomster brug for vand. Vand en gang om ugen, indtil jorden bliver mættet, medmindre du får tilstrækkelig nedbør. I løbet af sommeren skal du være opmærksom på at blæse blader, en indikation, at disse blomster har brug for vand.

Beskæring

Afrikanske tusindfryd drager fordel af beskæring i vækstsæsonen for at sikre en stabil strøm af nye blomster. Klippeblomster fungerer godt i buketter, så snip væk for at nyde disse tusindfryd i dit hjem. Planterne vil bære ny blomstrende vækst, hvor du lavede klippet. Når dine tusindfryd er færdige med at blomstre, skal du skære stængerne ned til jorden som en del af et oprydning af efteråret.

Video Instruktioner: HOW TO PLANT AND CARE FOR AFRICAN DAISIES FLOWERS - BY HAPPY TWIRL.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar