Tilføjelse af brændpunkter til en græsplæne

Tilføjelse af brændpunkter til en græsplæne

I Denne Artikel:

Selv en simpel stepping-stone sti bliver et fokuspunkt i en græsplæne.

Et omdrejningspunkt for din gård kan være så stort eller lille som du vil have det til at være; Alt, hvad der gør din opmærksomhed, er et fokuspunkt. Brug stier, statuer, strukturer og planter til at oprette et eller flere fokusområder for din gård.

veje

Selv en simpel stepping-stone sti bliver et fokuspunkt i en græsplæne.

En sti kan tjene så meget mere end et middel til at komme fra et sted til et andet. Bygg stien fra genvundne mursten eller flad landskabspleje for at tilføje farve og tekstur til landskabet.

 • Kant vejen med glatt mursten eller klipper i en anden farve end stien materialer for at trække endnu mere fokus på stien.
 • Tilføj landskabspleje lys eller sollys langs vejen for både sikkerhed og visuel interesse efter mørke.
 • Opret en snoede sti gennem et stort græsplæne eller haveområde, buet rundt om træer eller blomsterbed for ekstra intrigue.

Vandfunktioner

En dam eller vand funktion tjener som et kontaktpunkt i din gård.

En vandfunktion tilføjer visuelt - og muligvis hørbar - interesse for et andet ubeskriveligt område på din gård.

 • Byg en lille dam ud af en gummi dam liner, og derefter opbygge ydersiden op med klipper for at gøre det ser mere naturligt ud.
 • Tilsæt en pumpe til at spilde vand over en bunke af klipper, vandfaldsstil.
 • Opret din egen springvand eller bobler ud af en stor, farverig keramikpotte, en pumpe og poleret flodrock. Tilsæt lodrette skiver af skifer for at skabe en faldende vand effekt tilbage ned i springvandet. Selv en relativt kort springvand bliver et omdrejningspunkt, hvis farven skiller sig ud fra landskabet omkring det.

Lange strukturer

Byg en pergola over en gårdhave eller opholdsområde.

Strukturer - og lige planter - der står højere end de omkringliggende genstande i gården trækker naturligvis din opmærksomhed, bliver brændpunkt for et bestemt område eller værftet som helhed.

 • Byg en pergola eller buen nær en del af gården, der overgår fra græs til have for at gøre opmærksom på rummet. En pergola kan også bruges til at tilføre skygge eller et sted at hænge strenglys over terrassen. Klatring vinstokke føje en naturlig touch til både pergolaer og buer.
 • Tilføj en statue til et hjørne af gården eller en del af en blomsterhave for at fokusere opmærksomheden på området. Selv en statue 2 til 3 meter høj skiller sig ud, hvis nærliggende planter ikke er så høje.
 • Træer - fra miniature eller dværg sorter på op til behemoths, der til sidst tårn over dit hjem - tjene som naturlige kontaktpunkter til en græsplæne. Anbring et miniature prydetræ i et hjørne af gården, eller som et blomsterkammer for huset. Vælg større træer baseret på deres rodsystemer eller mængden af ​​skygge, som trætæppet kan give. Nogle trærødder kan medføre problemer for fortov eller kloak, så spørg en velinformeret børnehaverepræsentant, inden du træffer en endelig beslutning.
 • hardscaping som f.eks. murstenens vægge eller en stentrappe fungerer også som omdrejningspunkt for området.

Farverige accenter

Blomstrende buske og træer er naturlige kontaktpunkter i en gård.

Enhver del af dit landskab i en anden farve end det omkringliggende område tjener som et naturligt kontaktpunkt.
 • Tilføj en klippehave, fyldt med mørke, glatte flodbjerge eller knust hvide sten for at skille sig ud fra en ellers grøn græsplæne.
 • Fyld blomsterbed med dine yndlingsstande eller årtusinder i farver, der skiller sig ud mod grønt græs og mørk jord. Plante sorter betyder ikke noget; gå efter hvad der glæder dig til dit eget øje, der passer til mængden af ​​sol eller skygge i området. Alternerende røde og hvide blomster tilføjer en smule ensartethed eller symmetri, eller tilføjer høje blomstrende buske, der trækker sommerfugle, parrer dem med forskellige kort- og mellemhøjde blomster af andre farver til et mere vildt eller naturligt udseende.
 • Tilsæt planter med stribede eller blomstrende blade til et blomsterbed for en lille farvevariation.
 • Vis haven ornamenter som orbs eller endda kitschy garden gnomes at skabe små brændviddeområder omkring din gård.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar