Syrlige kærlige australske planter

Syrlige kærlige australske planter

I Denne Artikel:

Australske indfødte planter trives i sur jord

De fleste australske indfødte planter foretrækker sure jordarter, med en pH på 4,0 til 6, ifølge Scotts Australia. Indfødte australske planter har udviklet sig isoleret, nogle arter i tørre, lidt ugjestlige forhold. Australiens voksende zoner spænder fra tropisk til ørken, hvilket gør hendes indfødte planter til en hård flok, der blomstrer, hvor mange andre planter vil forsvinde.

Callistemon

Callistemon, også kendt som flaskebørste

Endemisk til Australien, callistemon eller flaskebørste, er en buske af buske i samme familie som myrter, nelliker og guavaer. Fremragende prydplanter, de byder på en farvefugl med deres lange, børstelignende blomster, der blomstrer fra forår til sommer, og nogle gange vil de tilbyde en anden blomst om efteråret. Afhængig af sorten er blomsterfarverne røde, lyserøde, lilla og gule. Callistemon trives i fugtig, lidt sur jord i fuld sol.

Grevillea

Grevillea blomster kan undertiden ligne edderkopper

Også kendt som edderkoppeblomst, er dette medlem af proteafamilien et populært australsk havebrug. Grevillea vil trives i enten fuld sol eller delvis skygge, sur jord og bliver tørke tolerant, når den er etableret. Grevillea, et lille træ eller en busk, viser meget variation i sine mere end 250 arter. De fleste viser dog de samme spiderlignende klynger af blomster.

Fælles evigt

Almindelige evige planter har sølvfarvet løv

Den almindelige evige (Chrysocephalum apiculatum) er en lav busk, der generelt vokser til 1 fod i højden og 2 til 3 meter bred. Den almindelige evige er værdsat af australske gartnere for ikke kun dens lyse gule til næsten orange klynger af blomster, men også for det sølvfarvede bladværk. At det har lave vandkrav er en ekstra bonus. Den fælles evige er en slægtning til asters, tusindfryd og solsikker. Denne plante kræver en sur jord, så hvis jorden ikke vokser i Australien, må jorden måske ændres.

Video Instruktioner: .

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar