Acidanthera

Acidanthera

I Denne Artikel:

(Acidanthera bicolor)

Acidantheras sender op høje spidser af kraftigt duftende, cremet hvide blomster, der åbner i rækkefølge fra bunden til toppen. Planter vokser op til 3-1 / 2 meter høje, og blomsterne er op til 4 inches på tværs. De cremefarvede blomster har rødbrune markeringer og blomstrer fra august til oktober.

For bedste effekt, gruppér dine planter i klynger i et område i haven, hvor deres duft vil blive værdsat. De laver også fremragende snitblomster.

Når alle faren for frost er gået, plantes knoglerne i jord, der er blevet beriget med kompost eller rottet gødning. Vælg et sted i fuld sol, der er beskyttet mod stærke vinde. Placer skruerne 6 til 9 inches fra hinanden og plant 4 tommer dybt. Giv dem en lille dosis pære gødning, når de bryder jorden og igen om en måned.

Acidantheras har brug for en lang vækstsæson, og i zoner nord for 6 er det en god idé at plante hulene indendørs i potter omkring en måned før sidste frost for at give dem en start. Overfør planterne til haven uden at slå jorden bolde eller plante potten og alt i haven. Dæk planterne, hvis efterårets frost ankommer før blomstringen stopper.

I zoner 6 og koldere skal suranthererne graves op og opbevares i et frostfrit område om vinteren. Når løvet dør tilbage om efteråret, graver du op knolerne, ryster jorden og lader dem tørre i et par dage på et luftigt sted ud af solen. Gem også babyens knolde, men husk på, at de vil kræve to år at nå blomstringsstørrelsen. Klipp toppe tilbage til 2 inches fra ormene og træk de tørrede rester af den foregående årstidens snor. Opbevar dem om vinteren i tørt torvmos, perlit eller vermikulit.

Hvis ormene er tilbage i jorden i zone 7-10, løft og divider dem hver tredje eller fire år i det tidlige forår. Former sig fra de små knolder og hvirvler, der udvikler sig ved bunden af ​​de store knolde. Plant kormellerne i rig jord, hvor de kan bygge og vokse. De skal nå blomstringsstørrelse om to år.

Læs mere om Acidantheras.

Video Instruktioner: Acidanthera Is Best Summer Flowering Border- How To Maintain.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar