Acid Loving Plants i Florida

Acid Loving Plants i Florida

I Denne Artikel:

Bald Cypress er en sur jordelskende plante i Florida.

Hver gartner ved at kontrollere deres jord pH før plantning for at sikre deres plantevalg er designet til at vokse i det rum, de leverer. For en sur jord skal gartneren vælge syreholdige planter, dem der ikke vil gulge eller dø i jorden. Syreholdige planter i Florida omfatter gode solide valg i træer, buske og planter.

Skaldet-Cypress

Det skaldede cypress træ, Taxodium distichum, er en hurtigt voksende tørke tolerant plante. Bladene er lineære, løvfældende og nålagtige i udseende. Træet vokser til 130 meter højt. Bark farver kan være rød-grå eller brun. Kegler kommer om sommeren og er 1 tommer brede. Plant en skaldet cypres i sur jord med fuld sol eller lys skygge. Propagere via frø i USDA hardiness zoner fra 5 til 10.

Ixora

Ixora eller jungleflammen, Ixora coccinea, er en evergreen busk. Det får 4 til 6 fod højt i gennemsnit, men har potentialet til at blive 12 meter højt. Bladene er 4 tommer lange og læderagtige. Blomster er røde og rørformede, i klynger 2 til 5 inches brede. Plant en ixora i sur jord i delvis skygge med et fugtigt, godt drænet miljø. Forplantning af denne plante kan ske via stiklinger i USDA hardiness zoner fra 9 til 11.

Stokes 'Aster

Stokes 'aster, Stokesia laevis, er en eviggrøn flerårig, der er let at dyrke. Den har 6- til 8-tommer lange blade og 1 til 2 fod høje stængler. Blomster ligner majestikker og 3 til 4 inches bred, med frynsede blomster af hvid, pink, blå og lavendel. Plant en Stokes 'aster i sur, godt drænet jord med fuld sol i USDA hardiness zoner 5 til 10. Division eller frøplantning er den ønskede form for formering.

Blanke Blåbær

Den blanke blåbær, Vaccinium myrsinites, er en evergreen busk, der er tørke-tolerant og attraktiv for kolibrier og sangfugle. Det vil få et par meter højt med små blanke blade. Blomster er pink-hvide og urnlignende. Bærene er blå-sorte. Plant en skinnende blåbær i sur, godt drænet jord i lys skygge eller fuld sol i USDA hardiness zoner fra 7 til 10. Propagere via stiklinger eller frø.

Fettterbush

Den fetterbush eller skinnende lyonia, Lyonia lucida, er en duftende evergreen busk. Den har 1- til 3-tommer lange læderagtige, mørkegrønne blade. Bell-lignende blomster er ½ tommer lange. Blomster kan være hvide, røde eller rosa. Hele planten kan få 3 til 6 fod høj i gennemsnit, men har potentialet til at nå 12 til 15 fod i højden. Plant en fetterbush i sur jord med delvis skygge til fuld sol. Forplantning skal ske via stiklinger. South Florida kan have problemer i vækst, men fetterbush er hårdfør i USDA hardiness zoner på 7 til 10.

Video Instruktioner: Which Are Acid Loving Plants?.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar