Accuba Plant Care

Accuba Plant Care

I Denne Artikel:

En slægtning af blomstrende hunde, aucuba busk (Aucuba spp.) Er også kendt som japansk laurbær. Der er ikke mere end fire arter af aucuba, alle indfødte i østasien, der dyrkes for deres blanke blade, der ofte bærer markeringer af kontrastfarver. Perfekt til skyggefulde, tørre og saltflydende dele af landskabet som en accent, skærm eller hæk, producerer de kvindelige aucuba buske røde bær, der ligner dem af et hul. De fleste aucuba buske sælges på planteskoler er arten Aucuba japonica.

Lyskrav

Mængden af ​​direkte sollys tolereret af aucuba buske afhænger af dit klima. I kolde sommerlander er det en god skygge for ikke mere end otte timers sol hver dag. Omvendt, hvor somre er meget varme eller lange, anbefales lys skygge med indirekte lys i højst fire timers direkte solskin. Desuden bør planter med blomstrede blade ikke modtage så meget direkte sollys som dem med solid grønne blade. Hvis du vokser som et indendørs husplante, skal du placere beholderen hvor meget lyst indirekte lys og en til to timers morgen eller aften sol når løvet.

Jordegenskaber

Plant aucuba planter i enhver jord, der ikke er soggy eller vandlogget efter vanding eller nedbør. Tolerant for tørre jordbund og dem, der er betydeligt sandede, vil buskeene se og vokse bedre, hvis jorden er frugtbar og indeholder organisk materiale. Husplantebeholdere må ikke fyldes med jordbunden, men med jordbundne pottemedier.

Vanding Regimen

I løbet af vækstsæsonen, vand aucuba frit, så jorden forbliver fugtig, men aldrig soggy. I vintermånederne, hvor temperaturen er køligere og væksten stopper, skal jordene blive tørre og ikke over-vand. Når planter plantes først i jorden, vand ofte for at holde rodkuglen fugtig og for at hjælpe med at etablere nye rødder i den omgivende jord. Nyligt plantede buske skal overvåges og vandes efter behov for at opretholde en fugtig jord hele tiden i de første seks til tolv måneder. Indendørs planter har brug for en lidt fugtig jord; afstå fra overophedning.

Befrugtningsbehov

Fra midten af ​​forår til sene sommer anbringes en vandopløselig, afbalanceret gødning til busk en gang om måneden. Alternativt spred en granulær gødning med langsom frigivelse omkring aucubas rodzone for langsomt at frigøre næringsstoffer i flere måneder. Anvendelse af et 3 til 4-tommers lag økologisk mulch over rodzonen i den udendørs have bidrager til forbedring af jordkvaliteten og nedbryder også at forsyne næringsstoffer til brug af plantens rødder. Må ikke gødes i efterår eller vintermåneder.

Beskæring af beskæring

Aucuba buske har typisk brug for minimal beskæring, men en lejlighedsvis gren kan berettige fjernelse. Prune væk eventuelle døde eller syge blade eller grene på ethvert tidspunkt af året. At skære eller forme busken, det er bedst at udføre den beskæringsopgave i det tidlige forår. Hvis du ønsker at forynge en busk, der er overgroet, leggy eller dårligt struktureret, beskær planten til 12 til 24 tommer høj i midten af ​​foråret og lad det vokse uhindret i løbet af sommeren.

Klima begrænsninger

Aucuba buske tolererer klimaer og indendørs vækstbetingelser, der ikke er koldere end -10 grader F om vinteren, og hvor somrene giver mindst 40 dages temperaturer over 86 grader F. Dette korrelerer med US Department of Agriculture vinterhårdhed zoner 6 til 10 og amerikanske Horticultural Samfundsvarmzoner 12 til 6. Aucuba buske i USDA zoner 6 og 7 skal afskæres fra vintervind og tørre direkte vinter solstråler.

Video Instruktioner: Aucuba japonica - grow & care.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar