Om typer af kaktus med blomster

Om typer af kaktus med blomster

I Denne Artikel:

Nogle kaktusser producerer blomster i deres vækstsæson.

Cacti er saftige planter, der opbevarer vand internt. Cacti er tørke-tolerante og overlever på sjældent regnvand. Der er lidt eller intet behov for supplerende vanding. Et fælles træk blandt kaktusarter af forskellige arter er deres spiny eller stikkende ydre. Cacti har disse beskyttende nåle for at beskytte dem mod sultne eller tørstige dyr. Nogle kaktusblomster producerer blomster, hvilket giver dem farveskift.

Tøndekaktus

Tøndekaktus med små blomster på kronen

Barrelkaktus vokser i ørkenforholdene i Nordamerika. Planterne findes i Californien, Arizona, Texas og Mexico. Tøndekaktus er cylindrisk og vokser op til 10 meter høj. Overfladen af ​​en tøndekaktus er ribbet, med nåle vokser langs ribbenene. Krankene af tøndekaktus producerer blomster, der er 1 1/2 til 2 1/2 tommer i diameter, i nuancer af gul eller rød.

Cockscomb Hedgehog Cactus

Cockscomb hedgehog cactus vokser til ca. 20 inches høj. Overfladen af ​​denne kaktus er ribbet, med nåle arrangeret i små cirkulære formationer kaldet areoler. Hver isole har to til fire nåle, med en længere end de andre. Cockscomb Hedgehog Cactus producerer blomstrede blomster i foråret. Blomsterne er magenta i farve og centrerer farven på tørret hø.

Jordbær Hedgehog

Jordbær Hedgehog Cactus vokser i klumper af søjler. Disse kaktusarter er lysegrønne og vokser fra 4 til 12 tommer høje, med diametre på 2 til 4 tommer. Kaktusen er dækket af rygsøjler, der er 2 til 3 inches lange. I løbet af foråret producerer jordbær pindsvin lyse lyserøde blomster ved kronen af ​​dens stilke.

Fishhook Pincushion Cactus

Fishhook pincushion cactus er en lille kaktus, der måler kun 6 inches eller mindre i højden. Spinesne vokser så tykt på overfladen, at det er svært at se den grønne kaktus nedenunder. Ca. 5 dage efter sommerens første regn producerer denne kaktus lyserøde blomster med gule centre.

Fishhook pincushion kaktus producerer to eller tre satser blomster om sommeren. I naturen bruger denne kaktus andre planter for at beskytte den mod hård sol, vind og frost, så den findes under træer og store planter.

Crimson Hedgehog

Crimson Hedgehog Cacti er tøndeformede planter, der vokser i grupper på op til 100. Plantens stilk vokser op til 1 fod høj og 2 1/2 tommer tykt. Overfladen af ​​den crimson hedgehog er ribbet med spines på ribbenene. Planten producerer blomster, der er dybblå i farver, med flere kronblade, der danner en kop.

Video Instruktioner: Kaktusser i blomst.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar