Om Tiger Lilies

Om Tiger Lilies

I Denne Artikel:

Tiger liljer er faktisk en familie af blomster, der engang voksede vild i mange dele af verden. Nu er tigerliljer imidlertid en truet art på mange steder. Årsagerne er mange, herunder folk grave dem op og tage dem hjem, lande bliver brugt til udvikling og det faktum, at mange dyr, såsom hjorte, ser tigerliljen som mad.

Egenskaber

Hver type tigerlilje har sine egne egenskaber, men de har visse karakteristika til fælles. Alle tiger liljer vil have enten pletter eller striber og en stærk stamme. Tiger liljer har også karakteristiske blade. De vokser modsat hinanden på stilken, fire af dem skaber en perfekt cirkel. Tiger liljer er også nogle af de mest duftende blomster. Tigerliljer vokser fra løg og er nemme at plante og passe på.

Columbia Lily

Columbia lily er medlem af tiger lily familien, der vokser vild fra British Columbia i nord til nordlige Californien i syd og fra Stillehavskysten i vest og så langt øst som Idaho og Nevada. Columbia liljen vokser omkring 4 meter høj. Hver plante kan kun have en blomst, eller den kan have mere end en. Blomsterne er orange med mørkere orange pletter. Columbia liljen kan dyrkes i hjemlige haver, men kun i sit hjemlige område. Det har brug for godt drænet jord med organisk gødning eller mulch. Tag ikke planter fra naturen; de gør det ikke godt i hjemlige haver. Columbia liljen er tørke resistent, et godt valg for områder med lidt vanding.

Asiatiske Tiger Lily

Den asiatiske tigerlilje er hjemmehørende i Kina, Korea og Japan og varierer i farve fra rød til gul. Pærerne er en fødevarekilde i Kina. Når den vokser, kan den asiatiske tigerlilje have op til 24 blomster på en enkelt stamme. Det har ikke et ægte frø. Det vokser lidt sorte pærer på ydersiden af ​​bladene. Hvis du samler dem, når de begynder at falde, kan du dyrke dem i potter. Den asiatiske tigerlilje, der er tilgængelig i USA, vokser fra 2 til 3 meter høj.

Træ Lily

Træliljen er også kendt som Philadelphia lily, prairie lily eller western red lily og er en amerikansk indfødt. Planten vil vokse til en højde på 1 til 3 fod, og blomsterne kan være røde eller orange. Træliljen findes i de fleste af USA og Canada. Denne lilje er på den truede liste på mange steder og bør ikke tages fra naturen. Plant pærerne i godt drænet jord og i delvis sol. Mulch i det sene efterår, efter at jorden er frosset over.

Michigan Lily

Michigan liljen vokser vild i østlige USA og Canada og så langt sydvest som Oklahoma. Det har en orange blomst med de karakteristiske tiger lily pletter. Michigan liljen er en af ​​de største af tiger lily familien, når en højde på 5 fod. Hver stamme vil producere alt fra en til seks blomster, hver op til 3 inches bred. Farverne spænder fra gul til rød-orange med brune / lilla pletter. Michigan lily kan lide fuld eller delvis sol og en rig, fugtig jord. Denne lilje tiltrækker bier, sommerfugle og mange fuglearter.

Video Instruktioner: The Tiger Lillies - Bully Boys.

Som Dette? Del Med Dine Venner:
Tilføj En Kommentar